DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Süleyman Şah Türbesi’ne ikmal

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, TBMM’nin 94. açılış yıl dönümü resepsiyonunda gazetecilerin, “Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan askeri takviye” ile ilgili sorularını yanıtladı.

Bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun gerekli açıklamaları yaptığı ve onun dışında söyleyecek bir şeyi olmadığını belirtti.

“Gidenler ikmal amaçlı mı?” sorusuna Akar, “Okuyun, orada yazıyor. Sayın Başbakan ve Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları var, onlara ilave edecek bir şeyim yok” yanıtını verdi.

Akar, “Rutinin dışında bir faaliyet denebilir mi?” sorusu üzerine, “Hayır, hayır, yok değil” dedi. “Olağanüstü bir şey olarak algılamayalım mı?” sorusuna yanıt verirken Akar, “Hayır, algılamayın. Suriye hudut iç güvenlik harekat bölgesinde bize verilen görevleri en etkin şekilde yapma gayretlerimiz sürüyor. Faaliyetlerimiz planlıdır, onun dışında herhangi yeni bir gelişme söz konusu değil” diye konuştu.

Orgeneral Akar, gazetecilerin aynı konudaki ısrarlı soruları üzerine ise “Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet” dedi.

ERDOĞAN: KONVOY YARDIM GÖTÜRÜYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başbakanlık’ta düzenlenen programda bir soru üzerine, konvoyun Süleyman Şah Saygı Türbesi’ne yardım götürdüğünü söylemişti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da yaptığı açıklamada, “Rutin değişim tamamlandı. Operasyon haberleri yalandır” ifadelerini kullanmıştı.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.