DOLAR
32,5586
EURO
34,8845
ALTIN
2.429,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE MEMUR KADROLARINA ATAMALAR YAPILDI

Genel Başkanı Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Osman Eksert, Hüseyin Aslan ve Cafer Seçer ile 18.08.2014 tarihinde SGK’da gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı ve Memur kadroları için elektronik ortamda yapılan kura çekilişine katıldılar.

5 Nisan 2014 tarihinde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavında başarılı olan 168 SGK çalışanı; Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosuna, 303 SGK çalışanı da memur kadrolarına kura çekilişiyle atandı. Kura çekilişine SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK yöneticileri ve ataması yapılacak çok sayıda SGK çalışanı katıldı.

Genel Başkan Fahrettin Yokuş kura çekilişi sonrasında yaptığı konuşmasında, “Bugün SGK tarihi için oldukça önemli bir gün. Yıllardır SGK yönetimine teşekkür etmeyen bir Genel Başkan olarak, SGK yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu kurum Türkiye’nin en önemli kurumlarının başında geliyor. 27 bin çalışanımız sağlıktan sosyal güvenliğe kadar, 77 milyon insanımıza hizmet veriyor. Bu kuruma yakışan adaletli, hakkaniyetli bütün personeli kucaklayan, hakkı teslim eden anlayıştır. Hakkı teslim eden herkese teşekkür ediyorum. Atamaları yapılan arkadaşlarımızı kutluyorum. Hayırlı olsun, yeni görevlerinizde Allah yardımcınız olsun” dedi.

IMG_2673

IMG_2678

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.