DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SİNOPLULARDAN BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A TAM DESTEK

SİNOPLULARDAN BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A TAM DESTEK

İlimizde faaliyet gösteren Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Nihat Can, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştı.

Dernek üyelerini tek tek selamlayarak, tokalaşan Belediye Başkanı Nihat Can, dernek üyeleriyle sohbet etti çay içti.

Bilecik Belediyesi’nin şu anki ve yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, günün her saati vatandaşlarımızla bir araya geldiğini ve şehri birlikte yönettiklerini kaydetti.

Yeni dönemde el birlik içinde Bilecik için güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’ İlimizde faaliyet gösteren Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimize misafir olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde Sinoplu kardeşlerimizle aynı çatı altında yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her daim koşulsuz, şartsız bizlerle olan desteklerini eksik etmeyen Sinoplu kardeşlerime teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Aynı zamanda Sinoplu olan ve uzun yıllardır ilimizde ikamet eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çetin Kaya da Belediye Başkanı Nihat Can’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.