DOLAR
32,5594
EURO
34,8815
ALTIN
2.429,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Silinen Twitter Hesabınızı Geri Alın

 

Silinen Twitter Hesabınızı Geri Alın

Askıya alınan twitter hesapları aktif hale getirilebiliyor.

Twitter’ın dönem dönem yaptığı temizlik hareketinde bazı hesaplar silinirken, bazıları ise silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Bunların çoğu, kişilerin TT listelerinde düşüncelerini üst sıralara taşımak veya takipçi sayılarını artırmak için açılan sahte hesaplardan oluşuyor. Yalnız Twitter’ın bu konuda yaptığı çalışmalardan bazen twitter hesabı güncel kullanmayan gerçek hesap sahipleri de nasibini alabiliyor. Twitter’ın, hesapları askıya alırken dikkat ettiği noktaları bilmeniz kendi hesabınızın sağlığı açısından size fayda sağlayacaktır.

Twitter, gerçek kullanıcı ile sahte hesap arasındaki farkı ayırt etmek için profil fotoğrafının kullanılıp kullanılmadığına, içeriğinin boş olmamasına dikkat ediyor. Bunun yanında bir kullanıcının takipçileri arasında fazla sahte hesap olması, aynı IP adresiyle çok fazla hesap açılmış olması, retweet ve favori artırma uygulamalarının kullanılması, fazla sayıda sahte hesabın takip edilmesi, aynı içeriğin olduğu sadece birkaç karakteri farklı yazarak twit atılması, hesabınızın aktif bir şekilde kullanılmaması gibi faktörleri de sıralayabiliriz. Özellikle şirket ve firmaların hesaplarını kullanırken izledikleri yol olan para ile takipçi alma eylemi de, hesabın askıya alınması tehlikesiyle karşı karşıya getiren diğer bir unsur olabilir.
Peki, siz gerçek bir kullanıcı olarak yanıltıcı hiçbir yönteme başvurmadığınız halde hesabınız filtreleme sistemine takılırsa ne yapacaksınız?
Bunun için Twitter Support’a başvurmanız gerekiyor. Kısa bir incelemenin ardından hesabınızı geri alabilmeniz mümkün olacaktır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.