DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Siemens sensoFresh ile çamaşırlarınız nefes alacak

Siemens sensoFresh ile çamaşırlarınız nefes alacak

Siemens’in aktif oksijen kullanımı ile çamaşırlardaki kokuları su kullanmadan yok eden sensoFresh özellikli çamaşır makineleri temizlikte devrim yaratıyor.

Yüksek teknolojili ürünleri estetik tasarımla birleştirerek geleceği evlere taşıyan Siemens Ev Aletleri, sensoFresh özellikli yepyeni çamaşır makineleri ile temizlikte kuralları yeniden yazıyor.

Siemens’in 9 kg kapasiteli WM14W760TR ve WM14T780TR çamaşır makinelerinde bulunan sensoFresh özelliği, aktif oksijen teknolojisi ile su ve deterjan kullanımına gerek kalmadan, kıyafetlerdeki istenmeyen kokulardan kurtulma imkânı sağlıyor. Bu üstün özellik sayesinde takım elbiseler hatta hassas bakım gerektiren gece kıyafetleri dahi nazikçe temizleniyor.

Her koşulda hijyen

Yüksek sıcaklıklarda yıkanamayan hassas kumaşlar için ideal bir çözüm sunan Hijyen Programı, 40°C’ye kadar düşük sıcaklıklarda bile çamaşırların hijyenik ve temiz işlem görmesine olanak sağlıyor. Tamburun içinde koku oluşmasını önleyen tambur bakımprogramı ise aktif oksijen sistemi sayesinde kokuya neden olan bakterilerin birikmesini etkili bir biçimde önlüyor. Böylece kullanıcılara tümüyle hijyenik bir makinenin ve tertemiz çamaşırların keyfini çıkarmak kalıyor.

Unutulan çamaşırlar sorun olmasın

Devrim niteliğindeki sensoFresh özelliğinin yanı sıra WM14W760TR ve WM14T780TR çamaşır makinelerinde bulunan Reload özelliği, çamaşır yıkamaya yepyeni bir boyut getiriyor. Reload özelliği, yıkama sırasında çamaşır makinenizi durdurup kapağını açarak, unuttuğunuz veya eklemek istediğiniz çamaşırlarınızı makinenin içine yerleştirmenize olanak sağlıyor.

Çamaşır biriktirme derdine son

Siemens sensoFresh çamaşır makinelerinin Süper Kısa 15’ programı sayesinde ise sevdiğiniz ve sık kullanılan kıyafetlerinizi 15 dakika gibi kısa bir sürede temizleyerek hem zamandan tasarruf hem de kıyafetlerinizin her an temiz ve hazır olmasını sağlıyor.

Hassas yük algısı ile maksimum su verimliliği

WM14W760TR ve WM14T780TR çamaşır makinelerinde bulunan waterPerfect Plus akıllı sensör sistemi ile maksimum su verimliliği sağlanıyor. Hem kumaşın türünü hem de yük miktarını algılayabilen waterPerfect Plus akıllı sensör sistemi sayesinde makine, gerekli su miktarını otomatik olarak ve hassas bir şekilde saptayabiliyor.

Tüm bunların yanı sıra en üst yıkama sınıfı olan A+++’dan yüzde 30 daha fazla enerji verimliliği sağlayan WM14W760TR ve WM14T780TR çamaşır makinelerinin, yüksek performansı ve sessizliğiyle 10 yıl garantili İQdrive motorları bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.