DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sevgililer Sevgilisini Hep Birlikte Hatırladık

Sevgililer Sevgilisini Hep Birlikte Hatırladık

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, ”Cenabı Hak, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olacak bir yaşam sürmeyi hepimize nasip etsin” dedi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte konuşan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, temennisinin bu hafta içerisinde olan faaliyetlerin Bilecik’e hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

”Peygamber Efendimizden öğreneceğimiz çok şey var” ifadelerini kullanan Nayir, Peygamber Efendimizin toplumun ve yaşantının her anında ve yerinde bizlere büyük bir rehber olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Peygamber Efendimizin sevgililer sevgilisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

”Sevgililerin sevgilisi, bu alemin yaratılmasının yegane sebebi olan Peygamber Efendimizin dünyaya gelişlerinin 1443’üncü seneyi devriyesi Kutlu Doğum Haftası programlarına başlamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle ben böyle güzel organizasyonları Bilecik’imize yakışır şekilde yaptıkları için Bilecik Müftülüğüne, sivil toplum örgütlerine ve katkısı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün, Cenabı Hakk’ın; ‘Habibim ben olmasaydın bu kainatı yoktan var etmezdim’ dediği o ilahi müjdeye mazhar olan sevgililer sevgilisinin doğumunu kutlarken, kendi var oluş sebebini de kutluyoruz. Dolayısıyla yaşantımızın her safhasında onun her alandaki güzel hayat örneğini kendimize rehber kılmalı ve öyle yaşamalıyız. Bu zaman dilimi, taşıdığı anlam itibariyle çok önemli bir gündür. Cenabı Hak, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olacak bir yaşam sürmeyi hepimize nasip etsin” dedi.

İl Müftüsü Necati Akkuş da “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Sitesinde kermes ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Vali Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler kermesi ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Etkinliğe, Vali Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, daire müdürleri ve vatandaşlar ile personel katıldı. Bilecik Belediyesi Mehteran takımının gösterisi ve Kuran-ı Kerimin okunması ve yapılan duaların ardından kermes açılışı yapıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.