DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ŞERİFPAŞA CAMİ SOSYAL DONATI ALANLARI HİZMETE GİRDİ

ŞERİFPAŞA CAMİ SOSYAL DONATI ALANLARI VE MEYDANI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE GİRDİ

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Şerifpaşa Cami Sosyal Donatı Alanları ve Meydanının açılışı yapılarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Yoğun katılımın olduğu açılış programına; Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, STK temsilcileri, muhtarlar ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kuranı Kerim okundu.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’ÇALIŞMAMIZ MAHALLEMİZ VE ŞEHRİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı programda yaptığı konuşmada, çalışmanın şehir ve mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Bilecik Belediyesi olarak şehrin dört bir köşesinde güzel çalışmalar sergilemeye devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
“Bu çalışmayla Şerifpaşa Cami’mizin önünde bir meydan oluşturduk. Yine bu mahalledeki eksik olan mahalle muhtarlık yerimizi yapmış oldu. Parkımız oluşurken vatandaşlarımızın ve camii cemaatimizin çay içip sohbet edebileceği mekan yapılmış oldu.Bu alan eskiden meydandı ve vatandaşlarımızın buluştuğu bir alandı. Yapılan çalışma ile mahalle sakinlerimiz için daha yeni ve güzel bir buluşma noktası oluşturmuş olduk. Çalışma ile camimiz ve mahallemiz yeni bir meydana kavuşurken, aynı zamanda cami cemaatinin de güzel vakitler geçireceği oturma alanları ve çayhaneyi de gerçekleştirmiş olduk. Diğer yandan meydanın orta yerine farkındalık oluşturmak amacıyla tamamen atıkların geri dönüşümü ile elde edilen bir Kuş Ağacını da meydana kazandırdık. Böylece burada kuşların da dolaştığı bir alan oluşturmuş olduk.’’ İfadelerini kullandı.

ÇOK ŞÜKÜR ŞU ANA KADAR VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK’’

Göreve geldiğinden bu yana söz verdiği hizmetleri yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Taahhütlerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi daha iyi yerlere getireceğiz inşallah. Bütün bu çalışmaları vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunması için yapıyoruz. Buradaki çayhanede de güzel, kaliteli ve ucuz hizmeti vereceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’YAPILAN BÜTÜN ÇALIŞMALARI HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK’’

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların hep birlikte el ele gönül gönüle yapıldığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Çok şükür vatandaşlarımızın taktiriyle geldiğimiz bu görevde şu ana kadar güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bütün bu güzel çalışmaları bizler, muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve siz değerli vatandaşlarımızın katkıları ve hayır duaları ile gerçekleştirdik. Ben bu anlamda şehrimiz ve insanımız için yaptığımız bütün çalışmalarda katkısı olan başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizin değerli üyeleri ile milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ilimizde güzel ve koordineli çalışarak iyi çalışmalar yapmamıza imkan veren Sayın Valimize ve bürokrasimize teşekkür ediyorum. Diğer yandan gecesini gündüzüne katarak, çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin mahalle sakinlerimiz ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Nesrin Mazlum, ise gerçekleştirilen çalışmanın mahalle için taşıdığı öneme değinerek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından yapılan duanın ardından meydanın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikram edildiği program sonrasında Belediye Başkanı Selim Yağcı vatandaş ve esnafı ziyaret ederek, sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.