DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Serdar Tuncer, Şiirleriyle Bilecik’teydi

Serdar Tuncer, Şiirleriyle Bilecik’teydi

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında televizyon programcısı ve Şair Serdar Tuncer, sevilen şiirlerini okudu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, güzel bir programda bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bilecik’te her gün kültür ve sanat alanında birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getiren Yağcı, şunları söyledi:

”Bilecik kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Bilecik Şeyh Edebali Hazretlerinin metfun olduğu bir şehir. Serdar Tuncer kardeşimiz ile birlikte birçok değerli ses sanatçısı ile ”Şiirin ve Şarkıların Sultanları” gibi güzel ve anlamlı bir çalışmayı birlikte gerçekleştirdik. Bugün de burada ”Şiirin Sultanları” aldı programda yine kendisini dinleyeceğiz. Her zaman ve birçok programda söylediğimiz gibi fiziki mekanlar yapılabilir. Ancak mekanlara anlam katan sizlersiniz. Yani bu tür kültürel ve sosyal etkinliklere katılarak bizleri yalnız bırakmamanız çok önemli. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Tuncer ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kültürel ve sanatsal faaliyetler için yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlikte Şair Serdar Tuncer’e üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye etti.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu gece, Serdar Tuncer’in seyircilerle birlikte İstiklal Marşı’nı ayakta büyük bir coşku ile okumasıyla son buldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.