DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Çağatay Karaahmet; Oyunuzu Bölmeyin!

Çağatay Karaahmet; Oyunuzu Bölmeyin!

CHP Bilecik Belediye Belediye Başkan Adayı Sungur TURAN,CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ve CHP Bilecik İl Teşkilatı Selami ÇINAR’ın işlettiği Gölpark Yörük Çadırında Bilecik Rumeliler Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrasında açılış konuşmasını CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay KARAAHMET gerçekleştirdi.

Çağatay Karaahmet;

Bildiniz gibi önümüzdeki hafta sandığa gideceğiz. Siyasi partilerin hepsinin kuruluş amacı elbette iktidar olmaktır. Bizde CHP il örgütü olarak önce yerelde iktidarımızı kurmayı sonra Türkiye genelinde iktidarı kurmayı iktidar olmayı amaçlıyoruz. Gelinen süreçte 12 yıllık AKP iktidarı var 12 yıllık AKP iktidarından ben memnunum, ben bu iktidar süresi içerisinde diğer iktidarlara göre zenginleştim, daha fazla varlık sahibi oldum, daha fazla özgürleştim, çocuklarıma torunlarıma daha iyi bir gelecek bırakma olanağını elde ettim diyen bir arkadaşım varsa elbette ona saygı duyuyorum ama bu toplumda beraber yaşıyoruz. Bakınız en son 3 yasağı kaldıracağım diye iktidara gelen bu hükümet en son internetle uğraştıktan sonra twitter’ı da kapattı. Şimdi demokrasi bir anda diktatörlüğe, monarşiye dönüştü. Dolayısıyla bunun hesabının sorulacağı gün bu iktidara bedelinin ödetileceği gün elbette sandık, elbette 30 mart. Bakınız Türkiye’de bir dönüştürme projesiydi bana göre AKP iktidarının kurgulanması kurgulandı ve icraatlarına başladıktan sonra gelinen noktada bıçak kemiğe dayanmadı, bıçak kemiği kesiyor o yüzden bu coğrafyanın insanları, Türk halkı elbette bunun cevabını verecek. Bakınız ülkede bir kaos ortamındayız. Ülkede insanlar öldürülüyor. 8 tane geç öldürüldü ve bu kinden, bu nefretten, bu kavga ortamından bu iktidar nemalanıyor, kargaşa istiyor, kargaşa istiyor ki, toplumu ayrıştırayım. Toplumu benden olanlar ve olmayanlar niteliğinde ayrıştırayım dolayısıyla biz CHP olarak Genel Başkanımda en son Berkin Elvan hareketinde bunu engellemeye çalıştı. Toplumu itidale davet etti bizler bu iktidara 30 martta son vereceğiz. Bizler bu iktidara 30 mart’ta git diyeceğiz. Diyeceksiniz ki İl başkanı sen ne diyorsun? Yerel seçim nere? iktidarın gitmesi nere? Bu yerel seçim, iktidarın gönderilmesi için bir viraj. Bu yüzden önemsiyoruz bu yüzden 30 martta alacağımız netice belki önümüzdeki dönemde bir erken seçime neden olacak belki bu erken seçim neticesinde de bu iktidar bu ülkenin başından gidecek.” dedi.

 

Detaylar videomuzda;

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.