DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
ALTIN
2.429,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

ŞEKER PETROL’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ..

ŞEKER PETROL’DEN BOZÜYÜK BELEDİYESİNE CENAZE NAKİL ARACI

 

Bozüyük’te faaliyet gösteren Şeker Petrol Ürünleri şirketi tarafından Bozüyük Belediyesi’ne hibe dilen Cenaze Nakil Aracı törenle teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi araç garajında gerçekleştirilen araç teslim törenine Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Şeker Petrol Şirketi adına Murat ŞEKER ve Mustafa ŞEKER katıldı.

Araç tesliminden önce habercilere kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih  BAKICI “ilçemizin değerli sanayici ve iş adamlarımızdan olan Şeker Petrol Ürünleri adına çok değerli Murat Bey ve Mustafa Bey cenaze nakil aracını bize teslim ediyorlar. Ben şirketlerine ve kendilerine böyle bir olanağı bize sundukları için ilçemiz, belediyemiz, çalışanlarımız ve kendim adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan BAKICI’nın ardından söz alan Mustafa ŞEKER; “Şeker Petrol olarak kazancımızın belirli bir kısmını hayır işlerine  ayırmaya çalışıyoruz. Bahattin Bey Ankara’da olduğu için gelemedi, fakat kendileri selamlarını iletti” diyerek “ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yapılan açıklamalardan sonra Belediye Başkanı Fatih BAKICI şirket temsilcileri Murat ŞEKER ve Mustafa ŞEKER’e hayırseverlikleri için teşekkür ederek Teşekkür Belgesi ve seramik tabak hediye etti.

Cenaze Nakil Aracı Teslim Töreni 4 Cenaze Nakil Aracı Teslim Töreni 1 Cenaze Nakil Aracı Teslim Töreni 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.