DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI RAMAZAN AYI BOYUNCA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAYACAK

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI RAMAZAN AYI BOYUNCA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAYACAK

 

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet verecek olan iftar çadırında ilk oruçlar açıldı.

Bozüyük Belediyesi ilçede faaliyet gösteren özel işletmeler ve vatandaşları bir araya getirdiği Belediye iftar çadırında; kurumlar ile halk arasındaki dayanışmanın güzel bir örneği sergileniyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan Bozüyüklülerin birlikte iftar yapabilmeleri ve hiç kimsenin yalnız kalmaması için hazırlanan Belediye İftar Çadırı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezindeki tarihi Aş Evi’nin arkasında bulunan alana kurulan iftar çadırında her akşam iftar yemeği dağıtılarak Bozüyük halkı hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. Her akşam farklı bir yemek menüsü ile vatandaşların karşısına çıkan İftar Çadırı ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra evinde yalnız başına iftar yapmak istemeyenlerle, iftar saatinde evinde olamayanlara ve yolculara hizmet veriyor.

Bozüyük Belediyesi iftar çadırında oruçlarını açan vatandaşlar ise bu uygulama ile evde tek başlarına oruç açmaktan kurtulduklarını belirterek “Ramazan sofralarının en önemli özelliğinden biri hep birlikte, kalabalık bir şekilde oruç açmak ve dua etmek. Eski ramazanlarda olduğu gibi kalabalık sofralarda hep birlikte oruç açmanın farklı bir güzelliği var. Sağolsun Belediye Başkanımız bu güzelliği Belediye iftar çadırında yaşatıyor. Bize bu imkanı sağlayan Sayın Başkanımız Fatih BAKICI’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ayrıca bu yıl ikincisi düzenlenen ve 9 mahallede yapılacak Mahalle İftarları Programlarının ilki 22 Haziran 2015 pazartesi günü Tekke Mahalle’de Söğüt Caddesi’nde düzenlenen İftar Programı ile başlayacak.

İftar Çadırı Her Akşam Görevde 2015 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.