DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

ŞEHRİMİZİN BİRÇOK NOKTASINDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ŞEHRİMİZİN BİRÇOK NOKTASINDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrimizin birçok noktasındaki çalışmalar devam ediyor.

 

Şehrimizin her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bilecik Belediyesi, şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet gösteriyor.

 

Şehrimizin tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

 

Şehrimizin her yönüyle modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok bölgesinde çalışma gerçekleştiren ekipler çalışmaları kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanan, şehirlerarası otobüs terminalindeki çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.

Şehirlararası otobüs terminali, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine  girecek.

 

KİLİT VE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI

 

Bilecik’imizi her yeni günde güzel çalışmalar ile buluşturan Bilecik Belediyesi, çalışmalar kapsamında Bilecik Şehir Ormanı önünde kilit ve parke taşı yanı sıra cadde ve kaldırımlarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yerine getiriyor. Birçok faaliyet ile şehrimizin imarı noktasında önemli ve güzel çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, şehrin değişik noktalarındaki asfalt onarım ve bakım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

 

OSMANLI PADİŞAHLARI TARİH ŞERİDİNDE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

 

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Şehrimizin birçok noktasında faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinin giriş bölümü başta olmak üzere birçok alanında yenileme ve düzenleme çalışmaları yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.