DOLAR
32,4504
EURO
34,6672
ALTIN
2.478,91
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

TRT 1 EKRANLARINDA SARMAŞIK MAHALLESİ YER ALACAK

BİLECİK; İLÇE, BELDE VE KÖYLERİYLE TRT 1 EKRANLARINDA YER ALMAYA DEVAM EDİYOR

 

Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’in güzellikleri, TRT 1 ekranlarında yayınlanan  ‘Bekir Develi ile Annemin Yemeği’ adlı programda yer almaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizde ağırlanan TRT 1 ve Bekir Develi, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş geleneksel yemek tariflerini, Anadolu insanının misafirperverliğini ve yöre kültürünü ekrana taşımaya devam ediyor.

Ekranların sevilen yüzü Bekir Develi’nin TRT1 ekranlarında sunduğu Bekir Develi İle Annemin Yemeği” adlı programda bu hafta, Bayırköy beldemize bağlı Sarmaşık Mahallesi’nin güzellikleri yer alacak.

4 Şubat Cumartesi günü saat 18:30’da yayınlanacak “Bekir Develi ile Annemin Yemeği” programı Bayırköy Beldesine bağlı Sarmaşık mahallesine misafir olacak.

Geçtiğimiz haftalarda, Kızıldamlar Köyünün ekranda olduğu TRT 1’de bu hafta, Bayırköy’e bağlı Sarmaşık Mahallesi, ekranlarda yer alacak.

Bilecik’i, ilçe, belde ve köylerindeki güzellikleri ile ekrana taşıya olan programın daha sonraki bölümlerinde Bilecik’e bağlı Çukurören Köyündeki güzellikler yer alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.