DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ŞEHRİMİZ; YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA EN İYİ ŞEKİLDE TANITILDI

ŞEHRİMİZ; YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA EN İYİ ŞEKİLDE TANITILDI

Bu yıl 9.’su düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (Yörex) Bilecik, sahip olduğu güzellikleri ve değerleri ile en iyi şekilde tanıtıldı.

81 il ve ilçeleri yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun stantlar kurarak tanıtımlarını gerçekleştiriği Yöresel Ürünler Fuarında Bilecik; sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra, doğal güzellikleri, yer altı ve yer üstü güzellikleri ile tanıtıldı.

Bilecik’in tescilli ürünleri, marka değerleri ve yöresel ürünleri; Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel ürünlerin sergilendiği Antalya Yöresel Ürünler Fuarında görücüye çıktı.

FUARDA BİLECİK STANDINA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İlimizin Yöresel Ürünler standında 10 farklı ürün sergilenirken, Bilecik Pazaryeri bozası, helva, lokum, salça, kabak, Bilecik Çukurören biberi yanı sıra Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Osmanlı Şerbeti ve Alp kıyafetleri fuarda yoğun ilgi gördü.

Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Osmaneli Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılan hazırlık ile fuarda temsil edilen Bilecik; bütün güzellikleri ile yer aldı.

Bilecik standına uğrayan misafirlere Osmaneli Ayva lokumu, Bilecik salçası, Pazaryeri helvası ikram edilmesinin yanı sıra; Diriliş teması ve Bilecik Otağ konsepti misafirler tarafından beğeniyle karşılandı. Ülkemizin birçok şehrinin yöresel lezzetleri ve sahip oldukları zenginliklerin yer aldığı fuarda; Bilecik, Diriliş Teması ve Otağ konsepti ile göz doldurdu.

Pazaryeri Çömlek yapımına yoğun ilginin olduğu fuarda ayrıca ilimizi tanıtıcı materyaller ve hediyeler dağıtıldı.

Bilecik’e ait 10 coğrafi işaretli ürünün de tanıtıldığı fuarda yer alan diğer belediye ve kurum stantları da ziyaret edilerek, şehrimiz için yapılabilecek çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.