DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE EDİRNE GEZİSİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE EDİRNE GEZİSİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda; ilimizdeki şehit ve gazi yakını ailelerinden oluşan heyet, için Edirne’ye gezi programı düzenledi.

Vatandaşlarımıza birçok hizmeti sunan Bilecik Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi ile tarihi yerleri gezip görme imkanı bulan şehit ve gazi aileleri bu kez Tarih Şehri Edirne’ye doğru yola çıktı.

İlimizdeki lise son sınıf öğrencilerine yönelik Çanakkale Gezisi programı düzenleyen Bilecik Belediyesi, sosyal faaliyetleri kapsamında bu kez ilimizdeki Şehit ve gazi ailelerini Edirne’ye yolcu etti.

Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Durak ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Engin Beyce rehberliğinde gerçekleştirilen programda katılımcılar Tarih Şehri Edirne’yi gezdi.

Dernek Başkanı Hayati Durak, gerçekleştirilen programın birçok yönden güzel ve faydalı olduğunu belirterek, dernek adına belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.