DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Rektör ÖZCAN’dan İl Müdürü YILDIZ’a Veda Ziyareti

Rektör ÖZCAN’dan İl Müdürü YILDIZ’a Veda Ziyareti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi ÖZCAN İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun YILDIZ’a veda ziyaretinde bulundu.

Görev süresi biten Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan İl Müdürü YILDIZ’a yaptığı veda ziyaretinde şunları söyledi; “İnsan hayatının gayesi hayır ile yad edilmekten öte geçer. Göreve başladığım andan itibaren bu heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bilecik için, insanımız için, değerlerimiz için elimden geleni yapmak yalnızca benim için bir keyif değil aynı zamanda da bir sorumluluk. Tüm kurumumuz ve insanımız ile üniversitemizi belirli bir seviyeye çıkardık. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı da kurumunuz adına Sayın İl Müdürümüze teşekkür ederim.” dedi.

İl Müdürü YILDIZ Rektör ÖZCAN’a; Bilecik’e büyük katkılarının olduğu belirtirken, “Bilecikimize sadece üniversite kazandırmakla kalmadı üniversitemizi kısa sürede üst seviyelere çıkararak tanınan ve marka olma yolunda ilerleyen eğitim kurumu haline getirdi. Hocamızın ayrılmasından dolayı hüzün duymaktayız. Sayın Rektörümüze bundan sonraki hayatında sağlık sıhhat içerisinde ailesiyle birlikte başarılar diliyor ve ziyaretlerinden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müdürü YILDIZ, günün anısına Rektör ÖZCAN’a plaket takdiminde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.