DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLIYOR

BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLIYOR

 

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl 6.sını gerçekleştirilecek olan ve bayanların yoğun katılımları ile her mahallede mahalle konaklarında gerçekleştirilen Ramazan Mahalle Mukabele Programları 24 Mayıs’ta başlıyor.

Ramazan ayı’nın bereketi ve fazileti içerisinde mahalle sakinlerimiz bir araya gelerek, Ramazan ayının en güzel şekilde değerlendiriyor. Bilecik Belediyesi, mahallelerimizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayacak olan Ramazan Mukabeleleri ile bütün mahallelerdeki komşuları bir araya getiriyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, bütün mahallelerimizde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile birlikte güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayının toplumsal hayattaki önemine değinen Yılmaz, gerçekleştirilen Ramazan Mukabeleleri hakkında şunları söyledi: ”Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, bu yıl da mahalle sakinlerimizi Ramazan Mukabelelerinde bir araya getiriyoruz. Bu yıl 6.sını gerçekleştirdiğimiz Ramazan Mukabeleleriyle Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Ramazan mukabelelerimiz, bu yıl Ertuğrulgazi Mahalle Konağı, İsmetpaşa Mahalle Konağı, Osmangazi (TOKİ) Mahalle Konağı, Beşiktaş Mahalle Konağı, Hürriyet Mahalle Konağı ile Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 24 Mayıs Çarşamba günü saat: 11.00’de başlayacak. Kongre merkezinde ise saat:10:00’da başlayacak. Mahalle sakinlerimiz, bu faaliyetten çok memnunlar. Çünkü bu aktivite ile herbiri arasındaki komşuluk ilişkileri ve mahallelilik ilişkileri canlanıyor. Mahalle sakinlerimiz, programımızda ayrıca ilmihal bilgilerini de güncellemiş oluyor, bu konuda çeşitli konular hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Bize böyle güzel mekanlarda bu tür güzel ve verimli faaliyetlerde bulunmamız anlamında gerekli tüm katkıyı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.