DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

POLİSLERİ UYARDI HİÇBİR ÖRGÜTÜN ESİRİ OLMAYIN

Bilecik Polis Okulu’nun 21. Mezuniyet ve Yemin Töreni’ne katılan Vali Tahir Büyükakın, genç polislerin ve ailelerin gurur ve sevinçlerine ortak oldu. Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve mezun olan polislerinin katıldığı törende 422 öğrencinin polis memuru olarak atamaya hazır olduğu bilgisi verildi.

Törende konuşan POMEM Müdürü Suat Günbey, 33 Polis Akademisine bağlı Polis Merkezi Eğitim Müdürlüğü 5 adet ise Polis Meslek Yüksekokulu olmak üzere 38 polis okulu olduğunu belirtti. Günbey konuşmasınınd evamında, “2006 yılında faaliyete başlayan okulumuza 6927 öğrenci mesun ederek Emniyet genel Müdürlüğü kadrolarına atanmıştır. Bugün ise 422 öğrencimiz polis memuru olarak atanacaktır. Törenimiz vesilesiyle okulumuza atış sahası yapılmak üzere 30 dönümlük arazinin tahsis edilmesi başta olmak üzere her konudaki katkılarını her daim hissettiren Valimiz SayınTahir Büyükakın’a teşekkürlerimi arz ederim.” ifadelerine yer verdi.

FETÖ yapılanmasına vurgu yapan Suat Günbey, “Devletimizi ve teşkilatımızı hedef alan hain düşmanlar dün olduğu gibi bugün ve yarında yine sizleri hedef alacaklardır. FETÖ başta olmak üzere tüm şer odaklarına karşı her zaman uyanık olmalısınız. Unutmayınız ve unutturmayınız ki su uyur düşman uyumaz. Hıyanet odakları ile mücadelede acırsanız acınacak duruma düşersiniz” dedi.

Günbey’in ardından konuşan Vali Tahir Büyükakın ise konuşmasına mezun olan öğrencileri tebrik ederek başladı. 15 Temmuz hain darbe girişimini “talihsiz bir dönem” olarak hatırlatan Vali Büyükakın, “bu hainliğin sebebi “insanların akılllarını kiraya vermeleri. Sakın ola ki aklınızı kiraya vermeyin. Bir cemaatin, bir zümrenin grubun esiri olmayın. Hukukun ve bu milletin üzerinde hiçbir gücün olmadığını unutmayın. Görevlerinizi yaparken yetkilerinizi kanunlardan alıyorsunuz. Bu kanunları yapan bu milletin meclisi, bu milletin kendisidir. Başka hiçbir yerden güç alma imkanınız yoktur. Ama görevinizi yaparken dikkat etmeniz gereken birşey daha var. Şüphesiz hukukun üzerinde bir güç olmamakla birlikte hukuki olan herşey de her zaman helal değildir. Dolayısıyla önce hukuki olmasına ve özellikle helal olmasına dikkat ederek vicdanınızı da rehber ederek meslek hayatınızda başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

Tören dönem birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması, dereceyle mezun olan öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi, yemin töreni ve polis marşının okunmasının ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.