DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
ALTIN
2.429,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Pixee Fox Örümcek Ağı estetiği yaptırdı

Pixee Fox Örümcek Ağı estetiği yaptırdı

Fenomen Pixee Fox’un da tercihi, son yılların popüler cilt germe uygulaması ameliyatsız Örümcek Ağı estetiği oldu

Canlı Barbie Bebek lakaplı Pixee Fox, 18. estetik uygulamasını gerçekleştirmek üzere geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, fenomen Pixee Fox’a geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı estetiğini uyguladı.

U şeklinden V şekline

Op. Dr. Bülent Cihantimur “Pixee yüzünün yuvarlaklığından memnun olmadığını dile getirerek bana ulaştı. İfadesinde yüzünün U şeklinden hoşlanmadığını V şeklinde bir kontür hattının tam istediği şey olduğunu söyledi. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine internet sayfamı ve Örümcek Ağı estetiğini araştırmış ve incelemiş. İletişime geçtikten sonra İstanbul’a geldi ve tıpkı yabancı hastalarımıza yaptığımız gibi Pixee’yi de ağırladık ve sonrasında Örümcek Ağı estetiğini uyguladık” ifadesinde bulundu.

Öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaştı

Pixee Fox ise “ Doctor B’yi ve Örümcek Ağı estetiğini gelmeden evvel çok araştırdım. İncelediğimde tam da benim istediğim, doğalı koruyan, acısız, pratik bir şekilde yapılan uygulamasını ve yüze o istediğim V şeklini verebileceğini gördüm. Doctor B’nin geliştirdiği bu teknik çok ilgimi çekti, gördüğüm öncesi sonrası ve hasta deneyimleri şahaneydi. Özellikle ameliyatsız olması da artı bir puan… İşte bu sebeple buradayım ve şu an sonuçtan son derece memnunum” açıklamasında bulundu. 200 bini aşkın sosyal medya takipçisine “ Çok ciddiyim arkadaşlar, şu resimlere bakın, Bülent Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı estetiği sonrası1. gün ve öncesi fotoğrafım. 6 ay içinde daha da büyük bir gelişim olacak, takipte kalın” diyerek öncesi ve sonrası fotoğraflarını ve duygularını paylaştı.

1466422009_Pixee_Fox_2

1466422019_P__XEE1

1466422026_P__XEE2

1466422035_P__XEE3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.