DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

PEYGAMBER EFENDİMİZİ DURSUN ALİ ERZİNCANLI’DAN DİNLEDİK

Bilecik Belediyesi tarafından 2014 kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ilimizde ağırladığımız Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimizin hayatın kendine has güzel üslubuyla anlattı.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte gönüller, Peygamber Efendimizin hayatı ile aydınlandı.
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen güzel ve faydalı bir etkinlikte bir araya geldiklerini kaydeden Dursun Ali Erzincanlı programın gerçekleştirilmesinden dolayı emek veren çalışanlara teşekkür etti.
Şeyh Edebali diyarında Peygamber Efendimizi anlamaya çalıştıklarını dile getiren Erzincanlı, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya da çalışmaları ve Bilecik’e kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti.
Peygamber Efendimizin hayatından kesitleri kendine has üslubuyla aktaran Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimizin çocukluğu, Mekke’den Medine’ye hicreti ve Miraç ile aile hayatı hakkında bilgiler verdi.
Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, programın sonunda yaptığı açıklamada, Dursun Ali Erzincanlı gibi değerli bir şahsiyeti Bilecik’te ağırladıkları için büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, ”Ben Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın selamlarını sizlere iletiyorum. Kendisi Ankara’da devam eden bir programda oldukları için aramızda bulunmuyor. Peygamber Efendimizin hayatını güzel anlatımıyla bizlere sunan değerli ağabeyimiz Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Başkan Vekili Nihat Can, Dursun Ali Erzincanlı’ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tabak hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

dursun ali erzincanlı (2)

dursun ali erzincanlı (3)

dursun ali erzincanlı (4)

dursun ali erzincanlı (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.