DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

PENDİK BELEDİYE BAŞKANIN BİLECİK HAYRANLIĞI

PENDİK BELEDİYE BAŞKANIN BİLECİK HAYRANLIĞI
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve beraberindeki heyet, Bilecik’e duydukları hayranlığı ifade ettiler.
Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Yaşayan Şehir Müzesi, yurt içinden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi ve Pendik Belediyesi arasında imzalanan protokol ile iki ay boyunca her gün 50 kişiyi ağırlayan Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi ve Tarih Şeridi, bugüne kadar  Pendik’ten gelen yaklaşık 10 bin kişiyi ağırladı.
İmzalanan protokol çerçevesinde Pendik’ten gelen grup ile ilimizi ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve beraberindeki heyet, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret ederek,  şehrimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.
Bilecik ziyaretleri kapsamında daha sonra Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin ve beraberindekiler, Bilecik’in yakın dönem 100 yılına ilişkin bilgiler veren tarihi değerler hakkında bilgi aldı.
Tarih Şeridi ve Yaşayan Şehir Müzesinin şehir için önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.