DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

PAZARYERİ’NİN DÜŞMAN İŞGALİ’NDEN KURTULUŞUNUN 92. YILDÖNÜMÜ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Bilecik ve ilçelerinin kurtuluşa giden yolda verdiği mücadelelere vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, şunları aktardı:

Türk milleti, tarih boyunca hiçbir devletin egemenliği altında olmamış ve hiçbir döneminde bağımsızlığından ödün vermemiştir. Bağımsızlıkta, her zaman tarih yazmayı gelenek haline getiren Türk milleti, kendisine atalarından miras kalan toprakları korumuş ve onu gelecek nesillere aktarmıştır. Türk ulusunun bu gücü, taşıdığı imanın yanı sıra vatanımıza yönelen herhangi bir tehlike karşısında tek yürek olması, birlik ve beraberlik içinde hareket etmesidir. Bizler de atalarımızın bizlere armağan ettiği bu vatan topraklarına karşı gerekli liyakati göstermenin her zaman bilincinde olarak çalışıyoruz. Önüne; 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’si gibi büyük hedefleri koyan bir nesil olarak bizler, bu uğurda canla ve başla çalışıyoruz. Zira bizler ancak bu şekilde bizlere emanet edilen bu topraklarda güçlü bir biçimde yaşama imkanı bulabiliriz. Osmanlı medeniyetinin yeşerdiği bu güzide topraklarda, geçmişimize sahip çıkarak geleceğimize en güzel şekilde yön vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Taşıdığımız bu anlamlı duygu ve düşüncelerle bizlere bu toprakları kazandırma adına büyük fedakarlıklar gösteren başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini şükran ve minnet duygularıyla anıyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.