DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

PAZARYERİ’NDE İKİ BÜYÜK ESER HİZMETE AÇILDI

PAZARYERİ’NDE İKİ BÜYÜK ESER HİZMETE AÇILDI

Pazaryeri Belediyesi tarafından yaptırılan iki büyük eser, Eski Başbakan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile Eski Bakanlarımızdan Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe belediye başkanları ve il protokolünün katılımı ile hizmete açıldı.

Pazaryeri’nde gerçekleştirilen açılış programına; Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Eski Bakanımız Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen açılış sonrası; Pazaryeri ilçemizde hizmete giren Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve Belediye Binası vatandaşların hizmetine sunuldu.

Programda konuşan Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, yapılan eserlerde katkısı ve emeği bulunanlara teşekkür ederek, AK Parti hükumetinin eğitime ilişkin yaptığı yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ise konuşmasında AK Parti hükumetinin eğitime ve çocuklarımıza yönelik yatırımlara büyük önem verdiğini belirterek, Pazaryeri ilçesine kazandırılan iki eserde katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür etti.

Milletvekili Selim Yağcı ise programda yaptığı konuşmada, Pazaryeri’ne iki büyük eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; Bugün Bilecik ve güzel ilçemiz Pazaryeri için sevinçliyiz ve mutluyuz. Eski Bakanlarımızdan ve Eskişehir Milletvekilimiz, Hemşehrimiz, Değerli büyüğümüz Nabi Avcı, Eski Başbakan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz ve Hemşehrimiz Yalçın Akdoğan ile ilimizin değerli protokol üyelerinin katılımıyla Pazaryeri ilçemizde iki büyük eserin açılışını gerçekleştirdik. Hükumet ve devlet büyüklerimizin katkıları ile Pazaryeri ilçemize kazandırılan Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve Belediye Binasını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Böyle güzel eserlerin şehirlerimize kazandırılmasında emeği olan devlet ve hükumet büyüklerimize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can ise gerçekleştirilen çalışmalarda emeği olan devlet ve hükumet büyüklerimize teşekkür ederek; ‘’ Eski Başbakan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz ve Hemşehrimiz Yalçın Akdoğan ile Eski Bakanlarımızdan ve Eskişehir Milletvekilimiz, Hemşehrimiz, Değerli büyüğümüz Nabi Avcı’nın katılımı ile Pazaryeri ilçemizde hizmete giren Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve Belediye Binasının açılışını gerçekleştirdik. Verdikleri katkılar ile şehrimizin büyüyüp gelişmesini sağlayan Başbakan Yardımcımız, Bakanımız ve Milletvekillerimiz başta olmak üzere devlet ve hükumetimizin değerli yetkililerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilimiz ve ilçelerimizde nice böyle güzel eserlerin açılışlarını hep birlikte gerçekleştiririz. Her iki büyük eser de Pazaryeri’li hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından her iki eserin açılışı gerçekleştirildi. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve protokol üyeleri açılış sonunda her iki eseri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.