DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Pazaryeri Turizm Kenti Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Pazaryeri Turizm Kenti Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor. Çömleğin sanata dönüştüğü; göletler diyarı, orman ve doğa ile iç içe; tarih ve kültür kokan ilçemiz Pazaryeri’nin turizmi masaya yatırıldı.

Bilecik Valiliğinin himayelerinde ve Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “Bilecik Turizm Platformu” kapsamında Pazaryeri Kaymakamlığımız işbirliği ile düzenlenen “Pazaryeri Turizm Çalıştayı” paydaş kurumlarla katılımları ile gerçekleştirildi.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay koordinasyonunda, Pazaryeri Belediyesi Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Uygulama Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. İsa İpcioglu, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, (BEBKA) Bilecik Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Banu ÇİÇEK GÜNGÖRDÜ ve ilgili uzmanları, Bilecik İl Özel İdaresi Kültür ve Turizm Müdürü, Destek Hizmetler Müdürü Müjdat Polat, Pazaryeri İlçe Özel İdaresi Müdürü Ayhan ÖZTÜRK, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zekai ÇOBANDERE, Osmaneli Belediye Başkanlığı Proje Danışmanı Abdullah Tetik, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İbrahim Bektaş, Uzman Personel Pervin Köse ve Kaymakamlık uzmanlarının katılımlarıyla turizm teşvik ve projeleri için hummalı çalışmalar gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kültür Turizm Müdürü Serkan Bircan:

İlçemizin; eko Turizm, Alternatif Turizm, Agro Turizm, Tatuta turizmi, kamp karavan, Doğa ve Sağlık Turizminin cazibe merkezi haline getirilmesi için projelere start verildi. İnşallah çok kısa sürede meyveleri alınmaya başlanacağından hiç şüphemiz yok. Bu vesile ile tüm paydaş kamu kurum ve kuruluşlarımıza sağladıkları destek ve koordinasyonundan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.