DOLAR
32,5166
EURO
34,5622
ALTIN
2.491,61
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Avukat Akarkarasu’dan Basın Açıklaması

Avukat Akarkarasu’dan Basın Açıklaması. Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem CHP Bilecik Milletvekili 2’nci sıra Adayı Avukat Faik Akarkarasu, bugün CHP İl Başkanlığında yapılan açıklamasının ardından, bir basın açıklaması yaptı.

Akarkarasu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

25.01.2022 günü Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı’nda İl Başkanımız Sn. Mehmet Metin YAŞAR, Bilecik Milletvekilimiz Sn. Yaşar TÜZÜN, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Berna PAMUKÇU ve halihazırda Bilecik Belediye Başkanı’nın katılımıyla kamuoyunda yoğun tartışmalara neden olan Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma sürecine almış olduğu ve şüpheli sıfatıyla Kayı A.Ş. yönetim kurulu başkanının tutuklu bulunduğu soruşturma dosyasının sürecine ilişkin yapılmış olan basın açıklaması hakkında, basın açıklamasının detayları ve özellikle halihazırda Bilecik Belediye Başkanlığı görevini yürüten kişinin açıklama adı altındaki detaylar hakkında süreç içinde değerlendirmenin kamuoyunca da yapılacağı ve fakat bu süreç içinde siyasi yükümlülük gereği bugün yaşanan ve kamuoyunu hiç de tatmin etmeyen ve tam aksine kamuoyuna umut olamayan niteleme ve değerlendirmeye yönelik olarak, sadece şu hususu söylemeyi kendime zorunluluk ve görev sayarım.

Partimizin 2. Genel Başkanı, prensip ve namus timsali Sn. İsmet İNÖNÜ’nün Kıbrıs’ta yaşanan 1964 yılı içerisindeki vahim olaylar karşısında ABD Başkanı Lyndon B. Johnson’a 13 Haziran 1964 tarihinde yazmış olduğu dünya diplomatik tarihine geçen mektubu ve aynı zamanda bu mektup üzerine TIME dergisine vermiş olduğu demeçte şunu söylemektedir: “Yeni şartlarda yeni bir dünya kurulur ve Türkiye de bu dünyada yerini alır”. Bugün itibariyle de Cumhuriyet Halk Partisi içinde yeni bir siyasi anlayış ve kadrolar oluşur, Bilecik siyasetindeki yerini alır.

Avukat Faik Akarkarasu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.