DOLAR
32,4232
EURO
34,4888
ALTIN
2.483,07
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
16°C

Panasonic, Avrupa dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet pazarını büyütmeye devam ediyor

%55 oranında büyüyen Avrupa dayanıklı avuç içi cihazlar pazarı dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Pazar araştırma şirketi VDC Research’e göre Panasonic, 2015 yılında Avrupa dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet pazarını büyütmeyi sürdürdü. Dayanıklı dizüstü ve dönüştürülebilir bilgisayarlarda %66 satış payı elde eden Panasonic Toughbook ve dayanıklı tablet segmentinde %59 gelir payı elde eden Panasonic Toughpad, Avrupa çapında dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet segmentindeki tüm rakiplerinin toplamından daha fazla cihaz satışı gerçekleştirdi.

 

Panasonic, sektördeki düzenli başarısının 20’nci yılının ardından şimdi de gözünü Avrupa’nın dayanıklı avuç içi cihaz pazarına dikti. Şirket bu sektördeki gelirlerini %55 oranında artırırken, şirketin ürün portföyünün yaklaşık üçte biri bu pazara ayrılmış bulunuyor.

 

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Jan Kaempfer, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Perakende ve üretim gibi sektörler dijitalleşmeyi sürdürürken, bunun yanında lojistik ve bakım hizmetleri gibi alanlarda çok yönlü ve dayanıklı mobil cihazlara yönelik talep oldu. Şirketlerin, daha fazla üretkenlik ve verim için teknoloji çözümlerimizi benimsemelerine tanık oluyoruz. Müşterilerimizin geribildirimlerine dayanarak iş ortaklarımızla birlikte, kurumların iş hedefleri için talep ettikleri donanım form faktörleri, yazılım çözümleri, profesyonel hizmetler ve aksesuarları bir araya getiriyor, yenilikler yapmayı sürdürüyoruz. Bundan böyle aynı başarılı ve müşteri odaklı yaklaşımı dayanıklı avuç içi bilgisayar pazarına taşıyacağız.”

 

Panasonic, kısa bir süre önce dünyanın en hafif tamamen dayanıklı avuç içi tabletlerini duyurmuştu. Panasonic Toughpad FZ-F1 & FZ-N1 avuç içi tabletler özel ve açılı bir barkod okuyucusu ile donatılmış bulunuyor. Barkod okuyucunun açılı yapısı, oluşabilecek aşınmalara karşı cihazı korurken kullanıcı açısından da üretkenliği artırıyor. Toughbook CF-20 ayrılabilir dizüstü bilgisayar ise aynı anda hem dokunmatik ekranlı bir tablete hem de dizüstü bilgisayar işlevselliğine ergonomik ve dayanıklı bir tasarımda ihtiyaç duyan mobil çalışanların gereksinimlerini karşılıyor. Şirket bu yıl, Galler’in Cardiff şehrinde Küresel Montaj (Docking) Çözümleri iş birimini kurarak dayanıklı Toughbook dizüstü bilgisayar ve Toughpad tablet müşterilerinin, mobil işgüçleri için duyduğu özel çevresel birim bağlantısı ihtiyaçlarını karşılayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.