DOLAR
32,5583
EURO
34,8869
ALTIN
2.429,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

OYUNLAŞTIRMA SEMİNERİ İLE BAKIŞ AÇINIZ DEĞİŞECEK…

OYUNLAŞTIRMA SEMİNERİ İLE BAKIŞ AÇINIZ DEĞİŞECEK…

 

BEBKA tarafından Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında düzenlenen “Eğlencenin Ötesinde Oyunlaştırma” konulu seminer, 13 Mayıs 2015 tarihinde Bursa Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

 

BURSA – Herhangi bir konunun oyunlaştırılarak cazip hale getirilmesi tekniği, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından düzenlenecek seminerde ele alınacak. BEBKA’nın “Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları” etkinliği kapsamında düzenlenecek seminer, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü 14.30-17.30 saatleri arasında Bursa Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

 

Deck13 Interactive firmasının kurucusu ve yöneticisi Dr. Florian Stadlbauer tarafından verilecek “Eğlencenin Ötesinde Oyunlaştırma Yaklaşımı ve Teknikleri ile Ürünlerinizi ve Hizmetlerinizi Geliştirme’ seminerinde, oyun ve oyunlaştırma sektörüne ilişkin özet bilgiler verecek ve oyun tasarlayanların temel becerilerine değinecek. Seminerde ayrıca, firmaların “oyunlaştırma” tekniğinden kendi sektörlerinde nasıl yararlanabileceklerine, ürünlerde, farklı hizmetlerde ve endüstriyel süreçlerde ne kadar büyük bir etki yaratabileceğine vurgu yapılarak gerçekleşmiş başarı hikayeleri ele alınacak.

 

BEBKA tarafından yapılan açıklamada, Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları etkinliği kapsamında düzenlenecek seminere katılmak isteyenlerin, 11 Mayıs 2015 tarihine kadar isim, kurum ve iletişim bilgileri ile birlikte [email protected]  mail adresine kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi.

Dr. Florian Stadlbauer edavetiye oyunlaştırma

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.