DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Osmaneli’de son mahalle iftarı yapıldı

TEŞEKKÜRLER OSMANELİ HALKINA VE BU SOFRALARI KURAN ÇALIŞANLARIMIZA, YÖNETİCİLERİMİZE, HAYIRSEVERLERE

Osmaneli Halkı iftar programlarında birlik ve beraberlik içinde olmayı, iftarlarda buluşmayı alışkanlık haline getirdi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bu mübarek günlerde en fazla ihtiyaç duyulan birlik ve beraberlik duruşunu Osmaneli halkının göstermesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Ramazanın son günlerinde Cami-i Kebir Mahallesindeki iftar büyük katılım ile gerçekleştirildi.

Cami-i Kebir Mahallesinde kurulan iftara, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Meclis Üyelerimizden Turan Ağdağ, Yalçın Yağız ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Şeyh Edebali Grubu Tasavvuf Musikisi eşliğinde birlik ve beraberlik içinde iftar açıldı. Belediye Başkanı YMM Münür Şahin son mahalle iftarı programında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu mübarek Ramazan gününde, bu güzel ilçede, bu tarihi kentte iftar sofralarında bizleri buluşturan Allah’ımıza hamdolsun, Allah’ımıza şükürler olsun.
Bu tarihi kentte, bu güzel kente hizmet etmeyi bizlere nasip ettiği için Allah’a hamdolsun, Allah’a şükürler olsun. 1075 yılından günümüze, kesintisiz Türk kenti olmayı Osmaneli’ne bahşeden Allah’a hamdolsun, şükürler olsun. 942 yıldır bu topraklarda, bu güzel ilçede, bu tarihi kentte ezan sesini, Kur’an sesini susturmayan Allaha hamdolsun, Allah’a şükürler olsun.

Değerli hocalarım, değerli İlçe Başkanım, ilçemizin değerli yöneticileri, değerli muhtarlarım ve güzel Osmaneli’nin güzel insanları Ramazanınız mübarek olsun, tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin, yapmış olduğumuz ibadetleri Allah kabul etsin. Tek vatan için, Tek Devlet için, Tek Millet için, Tek Bayrak için eşini, çocuğunu, ailesini, sevdiklerini bizlere emanet ederek Allah için, İslamiyet için şahadete yürüyen şehitlerimizden Allah razı olsun, Allah rahmet eylesin. Onları yetiştiren anneden, babadan, ailelerinden Allah razı olsun.
Gazilerimize Allah şifalar versin, onlardan da Allah razı olsun.
Bu yiğitler, bu vatan evlatları Suriye’de, Irak’ta, Güneydoğu’da, vatanın her karış toprağında şahadete yürümese bizler bu sofraları kuramayız, yaşantımızı böyle sürdüremeyiz, hürriyetimiz olmaz, İslamiyet’i yaşayamayız. Allah onlardan razı olsun. Güzel Osmanelililere, değerli hocalarımıza, değerli ilahi gurubumuza, bu yemeği vakfeden Dünyalar Madencilik, Dursun Ağca ve İbrahim Evcen’e teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bu iftarda bizlerle olan değerli Osmaneli halkına, sizlere, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, Ramazanınız tekrar mübarek olsun. Allah dualarınızı, oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun. Allah nice ramazanlara ermeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.