DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
ALTIN
2.439,05
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

OSMANELİ’DE MAHALLE İFTARLARININ SONUNCUSU YAPILDI

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde düzenlenen iftarların sonuncusu Camikebir Mahallesinde yapıldı.
Osmaneli Belediyesi Ramazan ayı boyunca günlük yaklaşık 300 kişilik iftar yemeğini evlere dağıttı. Sosyal Hizmetler Salonunda her gün 500 kişiye iftar düzenlendi ve Ramazan ayı sonuna kadar bu hizmetin devam edeceği bildirildi. Osmaneli mahalle iftarları programlarının sonuncusunu dün akşam Camikebir Mahallesinde yapıldı.

Camikebir Mahallesinde düzenlenen bu yılın son iftar programına Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, bu yılın son iftar programında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“İftar programlarımızda bizimle beraber olan Bilecik Şeyh Edebali tasavvuf müziği grubuna başta Şadan ve Cengiz hocalarımıza ve diğer hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yine programlarda görev alan, gönüllü olarak çalışan değerli mesai arkadaşlarıma, İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve her kademedeki parti yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Necla Hanım Konağındaki iftar organizasyonlarına fahri destek veren sevgili eşime ve konak çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yıl iftar programlarını konakta yapmayı tercih eden ve bu değerimizi öne çıkaran hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Yine bu programlarda halkımızla ve bizlerle birlikte olan Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Müftümüze ve değerli bürokratlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Değerli Milletvekilimiz Halil ELDEMİR, meclis toplantısı nedeniyle iftar programımıza katılamadı. Kendisinin Osmaneli halkına selamlarını, Ramazan ayı için “hayırlı olsun” dileklerini iletiyor, ilçemize her zaman gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerle iftar sofrasında olan İl Başkanımıza ve yönetimine de teşekkür ediyorum.

İftar programlarımıza destek olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, şirketlerimize ve özellikle de maddi anlamda büyük destek sağlayan İrfan Dünya’ya, Dursun Ağca’ya, Ali Rıza Ekinci’ye, Yalçın Karaca’ya ve diğer hayırseverlere de çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayını bitirmek üzereyiz. Allah hep birlikte nice ramazanlara erişmeyi nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun.”

24-IMG_4114 01-IMG_3930 08-IMG_3977 22-IMG_4090 23-IMG_4103

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.