DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Osmaneli’de Anneler Günü Kutlaması

Osmaneli’de Anneler Günü Kutlaması

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar gününe rast gelen Anneler Gününü bu yıl 14 Mayıs Pazar günü Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla kutlandı.

Osmaneli İlçesi Şehitler Parkı Sakarya Salonunda Belediye tarafından hazırlanan konser programına Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI’nın eşi Elif ÇAKICI, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’in eşi Tomris ŞAHİN, Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Sakarya Salonunda saat 15:00’te Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla başladı. Başkan Şahin konuşmasında Osmanelili tüm hanımların anneler gününü kutladı ve konuşmasına şu şekilde devam etti: “Annelerimiz bizim bu hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların değerini ve kıymetini yılda tek bir güne sığdırmamalıyız. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır. Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yetiştiren de Recep Tayyip ERDOĞAN’ı yetiştiren de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’i dünyaya getiren de bir annedir. Annelerin hakkı ödenmez. Ebediyete intikal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet sizlere de uzun ömürler diyorum”.

Başkanın konuşmasının ardından her yıl belediye tarafından belirlenen yılın annesine plaket ve hediye takdim etti. Bu yılın annesi, ömründe hiç anne olmamış ancak 43 yaşındaki bedensel engelli kardeşine yıllarca annelik yapmış Ayşe MUTLU olarak belirlendi. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Ayşe MUTLU, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’e çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Program daha sonra Yasemin ÇANDIR konseriyle devam etti. Yasemin ÇANDIR seslendirdiği şarkılarla Osmanelili hanımları mest etti.

Konser programı Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşi Tomris ŞAHİN’in ve Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY’in sanatçı Yasemin ÇANDIR’a Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı tablo ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.