DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN 4. KARİYER GÜNLERİ’NDEYDİ

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN 4. KARİYER GÜNLERİ’NDEYDİ

Bilecik Valiliği ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde bu yıl 4.cüsü düzenlenen “Kariyer Günleri” etkiliğinin bugün ki  konuşmacısı Belediye Başkanı  Münür ŞAHİN oldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonundaki konuşmasında Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, “Değerli Hocalarım, değerli öğrenciler, hepinizi saygı ile sevgi ile selamlıyor, kariyer günlerinizin hayırlı olmasını diliyorum.

İsmim Münür Şahin. Osmaneli Belediye Başkanlığında ilk dönemim. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesini Birincilikle bitirdim. Aynı Üniversitede Lisansüstü yaptım. Koç gurubunda 21 yıl Mali-İdari işler alanında üst düzey yöneticilik yaptım. Koç Grubundan emekli olarak 2002 yılından itibaren Bilecik’te Yeminli Mali Müşavir olarak serbest çalıştım. Vergi sıralamasında her yıl ilk 5’te yer aldım. 1976 yılından bu yana mesleğin içerisindeyim.

Sevgili Öğrenciler. Hayatınızın en güzel günlerini geçirdiğiniz eğitim hayatınızın başarılı olmasını dilerim. İleride içinizden yöneticiler, liderler, danışmanlar, üst düzey kişiler çıkacak ve bizim gururumuz olacaksınız. Sizlere gelecekle ilgili önerilerimi kısaca şöyle özetleyebilirim:

1- Hedeflerinizi önceden belirleyin,

2- Bu hedeflere varmak için sahip olduğunuz yabancı dil, bir spor branşı, bir dernek, iyi bilgisayar bilgisi ve disiplinli bir yaşamınız olmalı.

3- Üst düzey hedef için üst düzey çalışma gerekir.

4- Gelecek; sizin hedefleriniz ve bu hedeflere varmada çabalarınızla oluşacaktır.

5- Önce kendinizi düzeltmelisiniz, kuvvetli ve zayıf yönlerinizi belirlemeli, zayıf yönlerinizi sürekli geliştirmelisiniz,

6- Hiçbir başarısızlıkta başkasını suçlamayın, sebep sizsinizdir,

7- Sabırlı ve uzlaşıcı olun,

8- Tarihinizi bilin, öğrenin, geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz,

9- Örf, adet, gelenek, görenek ve mana konusunda üst düzey olun,

10- Hedefiniz için sürekli mücadele edin, sabredin, Allah size Yeter.

Sevgili öğrenciler, sizleri en içten duygularla selamlıyor, tüm hedeflerinizin gerçek olmasını diliyorum” dedi. Belediye Başkanı ŞAHİN, konuşmasının ardından öğrencilerin sormuş oldukları soruları cevapladı. Program sonunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. İbrahim TAŞ, plaket hediye etti.

Başkan Şahin daha sonra 4. Kariyer Günleri etkinliği kapsamında açılan stantları ziyaret ederek Osmaneli Belediyesi standında da hatıra fotoğrafı çektirdi. Osmaneli’nin yöresel ürünlerinin en güzel şekilde sergilendiği stant üniversiteli öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından da büyük ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.