DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Ramazan Bayramı Mesajı

RAMAZAN BAYRAMI TÜRK VE İSLAM ALEMİNE BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE HAYIRLAR GETİRSİN

 

Artık cümle alem biliyor ki Türk ve İslam Alemi üzerinde çok açık bir oyun oynanıyor. İslam ülkeleri mezhep kavgaları veya başka bir nedenle karıştırılıyor. Mevcut iktidara karşı ayaklanma başlatılıyor. Sonrası planlanan senaryo sahneye konuyor. Aynen Irak, Suriye, Mısır, Libya, Somali, Sudan, Filistin, Arakan ve diğer İslam ülkelerinde olduğu gibi.

Geçmişten bu yana Türkiye üzerinde de bu oyunlar sürekli oynandı. Darbeler, toplumsal hareketler, sağ-sol, irtica, alevi-sünni gibi birçok kargaşa yaratıcı eylemle kardeş kavgaları yaratılmaya çalışıldı. Bu ülkede halkın seçtiği Başbakan, Bakanlar cunta tarafından idam edilebildi.

Ne zaman Türkiye iyiye gitse, ekonomisini düzeltse, güçlü olmaya ve bağımsız politikalar izlemeye başlasa dış güçler bir yolunu bulup kargaşa yarattı. 2002’den bu yana ise yargı ile darbe, askeri darbe, muhtıra ve gezi olayları gibi toplumsal olaylar, 17-25 Aralık operasyonları, MİT tırları ile teröre destek veren bir Türkiye imajının yaratılmak istenmesi. MİT müsteşarının tutuklanma girişimi ve birçok olay sonrası 15 Temmuz’da Fetullahçı terör örgütüyle kanlı ayaklanma ve darbe girişimi.

İslam ülkeleri içinde var olan dayanışmayı ve birlikteliği yok etmek için kardeş ve Müslüman Katar halkını teröre destek veren ülke olarak ilan etme girişimi. Sonuçta Türk ve İslam alemi üzerinde oynanan oyunlar bitmek bilmiyor.

En son din bizim dinimiz, en son Peygamber bizim Peygamberimiz, en son kitap bizim kitabımız. O halde en önde olması gereken toplumlar da İslam toplumları olmalı. Ama gelin görün ki tam tersi bir durum var ortada.

İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Türk ve İslam alemi üzerindeki oyunlar, hesaplar bozulur. Yerlerinden, yurtlarından, mallarından, ailelerinin bir kısmından edilmiş olan insanlar yine bir araya gelir.

İnşallah bu Ramazan Bayramı Türk ve İslam alemine hayırlar getirir. Allah Türk ve İslam aleminin toparlanmasına, birlik ve beraberliği sağlamasına, artmasına yardımcı olur. Allah Türk Dünyasını ve İslam alemini şerlerden korusun.

 

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN

Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.