DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye İttifakı ve Osmaneli İttifakı için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, meclis üyeleriyle İçmeler Tesislerinde bir araya geldi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediye Meclis üyeleriyle Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde bir araya gelerek 2019-2023 döneminde Osmaneli hedefleri için birlikte hareket etmenin şart olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi artık gündemdeki konular için birlik ve beraberlik içinde hareket etme zamanının geldiğini dile getiren Şahin, ”Osmaneli bu dönemde büyüyecek ve yükselecek. Hep birlikte Osmaneli için var gücümüzle çalışarak Osmaneliyi çok daha ileriye taşıyacağız. 2014-2019 döneminde meclis üyelerimizle çok güzel hizmetleri gerçekleştirdik. İnşallah 2019-2023 döneminde hep birlikte illetimizin seçtiği siz değerli belediye meclisi üyelerimizle hedeflerimize ulaşacağız. Osmaneli, Türkiye ve Osmaneli ittifakı için bir ve beraber olacak ve turizmde, tarımda, sanayide ve her alanda büyümesini ve yükselişini sürdürecektir. Osmaneli, ilimizde, bölgemizde ve Türkiye’de yükselen değerdir.”diye konuştu.

Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler sonrası yapmış olduğu konuşmada 82 milyonu birlik ve beraberlik içinde Türkiye İttifakına davet ettiğini hatırlatarak, ”Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır.”dedi

Başkan Şahin, konuşmasına şöyle devam etti:

Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.

Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle Türkiye ortak paydasında buluşmanın mücadelesini vereceğiz.

2023 Türkiye’sini inşa edecek olan yine milletimizin bizatihi kendisidir.

Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.