DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Orta Refüjler Artık Yemyeşil Bir Bahar Görünümünde

Orta Refüjler Artık Yemyeşil Bir Bahar Görünümünde

Bozüyük ana caddesi üzerinde bulunan ve caddeyi ikiye bölen çirkin beton orta refüjlerin yerini göze hitap eden, estetik ve yemyeşil bir görünüm aldı.

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın başından itibaren her adımını yakından takip ettiği orta refüj çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İlçe merkezinde bulunan ve ilçeye köhne, kötü ve çirkin bir görünüm veren beton orta refüjlerin kaldırılarak yeniden düzenlenmesi çalışmaları kapsamında ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. Tamamlanan bordür yapımı,  toprak dolgusu ve toprak tesviyesinin ardından yeşillendirme çalışmalarına başlayan ekipler Belediye döner kavşağından itibaren bitki dikimlerine başlayarak ana caddenin görünümünü bir anda değiştirdi ve caddeye yemyeşil, taze bir bahar görünümü getirdi. Vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılanan orta refüjlerin yeşillendirilmesi çalışması kapsamında yapılan mazı türleri, taflan, servi ve leylandi türleri gibi ağaç ve bitki türlerinin dikimleri ile ana caddenin görsel cazibesi arttırılarak caddeye göze hitap eden, yemyeşil ve daha estetik bir görünüm kazandırıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.