DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Kültür Merkezi’nin İhalesi Yapıldı

Kültür Merkezi’nin İhalesi Yapıldı

Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi Binası’nın yapım işi ihalesi yapıldı.

Kasımpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerine yapılması planlanan Kültür Merkezi Binası Yapım ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı. 4 istekli firmanın teklif vererek katıldığı ihalenin sonuçlanmasının ardından kısa süre içerisinde Kültür Merkezi’nin inşaatına başlanacak.

Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın yapımına büyük önem verdiği Kültür Merkezi binası toplamda 2.366 m² olarak planlanırken binanın zemin katında açık alan ve kafeterya, nikah salonu ve hazırlık odaları ile tuvaletler, 1. katında meclis toplantı salonu, idari ofisler ve tuvaletler, 2. Katında sahne, hazırlık odaları, tuvaletler ve 3. Katında da asma katlı, yaklaşık 500 kişilik bir konferans salonu yer alacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.