DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
ALTIN
2.497,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ORHAN HAKALMAZ İLE DEMOKRASİ NÖBETİ

DEMOKRASİ NÖBETİNE ORHAN HAKALMAZ DESTEĞİ

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbeti halkın yoğun katılımıyla devam ediyor.
Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbetine katılarak destek veren son isim sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan HAKALMAZ oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda, akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve vatandaşlar katıldı. Büyük bir coşkuyla seslendirilen marşlar ve okunan şiirlerin ardından sahne alan Orhan HAKALMAZ sevilen türkülerini Bozüyük’lü demokrasi nöbetçileri için seslendirdi. Orhan HAKALMAZ 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimine de değinerek “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi diyorlar ya, e peki bu tankın önüne yatan ağabeyle ablayla senin oyun aynı mı sayılacak? Okumak cehaleti alır ama eşeklik baki kalır. Terör örgütüne ait teröristler çok büyük hata yaptılar. Belki kendilerince iyi bir plan yapmış olabilirler bilemiyorum. Ama çok büyük hataları neydi; tankla ateş ettiler. Kendi uçağımızla ateş ettiler” dedi. Orhan HAKALMAZ’ın programının ardından sahneye gelen Başkan BAKICI HAKALMAZ’a katılım ve destekleri için teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Burada konuşan Başkan BAKICI “Bu akşam çok değerli sanatçımız bizlere şunu söyledi; ‘Bizim gidecek hiçbir yerimiz yok.’ Vatanımıza, bayrağımıza, devletimize birileri el uzattı. Bu millet ona ‘dur’ dedi. 18 gündür de bu meydanlardayız. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece de hiç kimsenin ne bizim toprağımıza ne de bayrağımıza el uzatması ya da laf söylemesi mümkün değildir. Vatanına, milletine sahip olan, milleti için görev yapan başta bu vatan için canını seve seve feda eden askerlerimize ve hala şehit haberlerini aldığımız polislerimize Allah rahmet eylesin. Şu anda 15 Temmuz akşamında ki 250 tane şehidimiz sayesinde bizler burada konuşabiliyoruz. Biz; bu devlet uğruna, bu bayrak uğruna ölünecekse hepimiz ölmeye hazırız diyoruz. Ve şunun bilinmesini de istiyorum ki; bizler göreve her zaman hazırız” dedi. Demokrasi nöbetlerine 1 kuruş dahi almadan destek veren sevilen sanatçılara da teşekkür eden Başkan BAKICI “iki yıl önce 3 ağaç için Türkiye’yi yakan yıkan, her yerde meydanlarda bağıran, avazı çıktığı kadar gezenler bugün evlerinden dahi çıkmıyor. Devletinin milletinin yanında olan sanatçılara bizlerin ve sizlerin her zaman destek olması gerekiyor. Ben bu sanatçılarımızdan Allah razı olsun diyorum. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için çok değerli sanatçımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden demokrasi nöbetinde Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Başkan BAKICI ve AK Parti Kadın Kolları vatandaşlara sıcak çorba ve limonata ikram etti. Başkan BAKICI ayrıca alanda bulunan vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet etti.
Bşk- Demokrasi Nöbeti Orhan Hakalmaz 14

Bşk- Demokrasi Nöbeti Orhan Hakalmaz 1

Bşk- Demokrasi Nöbeti Orhan Hakalmaz 4

Bşk- Demokrasi Nöbeti Orhan Hakalmaz 8

Bşk- Demokrasi Nöbeti Orhan Hakalmaz 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.