DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

4 EYLÜL GENÇLİK PARKI “15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI” OLDU

4 EYLÜL GENÇLİK PARKI “15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI” OLDU

Bozüyük Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili tüm guruplar tarafından ortak hazırlanan kınama bildirisi okunurken bu olaylar sırasında verilen şehitlerimizin unutulmaması amacıyla 4 Eylül Gençlik Parkı’nın adı değiştirilerek parka “15 Temmuz Şehitler Parkı” adı verildi.
Bozüyük Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda ilk olarak yaşanan darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaş ve güvenlik güçleri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak akabinde İstiklal Marşımız okundu. Ardından 3 parti grubunun imza altına aldığı kınama bildirisini Belediye Başkanı Fatih BAKICI okudu. Bildiride milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisimize yönelik 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi lanetlendi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın başkanlığında yapılan Meclis toplantısında 6 maddeden oluşan gündem maddelerine ek olarak AK Parti Gurubu tarafından 4 Eylül Gençlik Parkı olarak bilinen parka “15 Temmuz Şehitler Parkı” adının verilmesi ile ilgili yazılı önerge verildi. Önergenin gündeme alınması için oylama yapılarak oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda imar planı değişiklikleri ile ilgili konular İmar Komisyonuna sevk edilirken müdürlükler arasındaki bütçe aktarımları da oy birliği ile kabul edildi. Haziran ayı Meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda son olarak AK Parti Meclis üyelerince 4 Eylül Gençlik Parkı’na “15 Temmuz Şehitler Parkı” adının verilmesi konusunda verilen yazılı önerge görüşüldü. Yapılan görüşme ve oylamanın sonunda oturuma katılan Meclis üyelerinin oy birliği ile 4 Eylül Gençlik Parkı’nın adı değiştirilerek parka “15 Temmuz Şehitler Parkı” adı verildi.
Meclis Ağustos Ayı 6

Meclis Ağustos Ayı 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.