DOLAR
32,4799
EURO
34,9320
ALTIN
2.437,00
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Belekoma Haber’de!

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Belekoma Haber’de!

Bilecik Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet nedeniyle görev yapan, görev süresince Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölüm sorumluluğunu üstlenen  ve kısa sürede 1000 in üzerinde başarılı operasyon gerçekleştiren Bilecik’in en sevilen doktoru Op. Dr. Hüseyin KANDULU  çok yakında köşe yazılarıyla belekomahaber.com’da sizlerle buluşuyor.

Bizi kırmayan Sayın KANDULU’ya sonsuz sevgi, saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Op.Dr.Hüseyin KANDULU, K.K.T.C’nin Lefkoşa kentinde 1979 yılında doğdu. İlköğretimi ile kolej eğitimini Kıbrıs’ta tamamladıktan sonra Tıp Eğitimi için Türkiye’ye geldi.

2003 yılında Tıp Doktoru olarak mezun olan KANDULU, tıp eğitimi sürecinde yoğun ilgi duyduğu Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimi sürecinde birçok rekonstrüktif ameliyatın yanı sıra burun, meme ve vücut estetikleri ile çoğun olarak ilgilendi ve çok sayıda ameliyat gerçekleştirdi. 2010 yılında mikrocerrahi alanında ki “Minimal Sütür Tekniği ile Mikrovasküler Anastomoz Uygulamalarında Kitosan’ın Etkisi” isimli tezini sunarak Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlayıp bu dalda uzmanlaştı.

Estetik Cerrahi müdahalelere olan ilgisi nedeni ile uzmanlık sonrası ONEP kliniği bünyesinde Prof.Dr.Onur EROL’un fellowship programına katılarak estetik cerrahi alanında üst eğitim aldı ve birçok operasyona eşlik etti.

Mecburi hizmet nedeni ile Bilecik Devlet Hastanesi’ne atanan Dr.KANDULU görev süresince Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölüm sorumluluğunu üstlendi ve kısa sürede 1000 in üzerinde başarılı operasyon gerçekleştirerek sağlık ve estetik alanında bölgeye yenilikler ve bakış açısı kazandırdı.

Dr. KANDULU, halen İstanbul Cerrahi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Departman sorumlusu olarak çalışmaktadır.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.