DOLAR
32,4930
EURO
34,5426
ALTIN
2.497,80
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

Bilecikspor Basın Toplantısı

Bilecikspor Basın Toplantısı

Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Çolak, Bilecikspor tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, amaçlarının 45 yıllık bir geçmişe sahip olan Bilecikspor’un hak ettiği başarıya kavuşturmak olduğunu belirtti.

Çolak, Acar Restoran’da düzenlediği tanıtım toplantısında takımı tanıtarak, hedeflerini açıkladı.

Bilecikspor’un Bileciklilerin olduğunu dile getiren Çolak, şunları söyledi:

”Yönetim kadromuz yaklaşık 15 kişiden oluşuyor. Bilecikspor biz göreve geldiğimizde malumunuz 2. amatörde en alt düzeyde bulunuyordu. Bu nedenle biz Bilecikspor’u kısa vadeli değil de uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz. İlk 5 yılda sportif başarı olmak üzere 10 yılda Bilecikspor’u, kendi ayakları üzerinde durabilen, mali disipline sahip, kurumsal bir yapı haline getirmeyi planlıyoruz. hedefimiz, Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmak ve Bilecik halkını gurur kaynağı haline getirmektir. Şüphesiz bu isteklerimiz, güçlü bir kurumsal yapı ve sağlam bir mali disiplinle olacaktır.”

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Çolak, şöyle devam etti:

Öncelikli hedefimiz, gerek sporsaorluk, gerekse yapacağımız yatırımlarla Bilecik Spor Kulübünü mali açıdan güçlendirme, disiplinli ve kurumsal bir yapı haline getirmektir. Hedefimiz şampiyonluk olacaktır ve İnşallah bunu yapabileceğimize de inanıyoruz. Bilecikli halkımızdan isteğimiz, şudur ki Bilecikspor, Bileciklilerindir. Biz kimseden devralmadık, kurum satın almadık. Bilecikspor, Bileciklilerin malıdır. Bu anlamda onların kulübe sahip çıkmaları, manevi desteklerini esirgememeleri bizler için önemlidir.

”SPORUN ÇEŞİTLİ DALLARINDA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Öncelikle güreş ve boks alanında da faaliyet göstermek istediklerini dile getiren Çolak, İlk 5 yıl içinde tesis ve altyapı problemleri çözmemiz gerekiyor. Gerekli sponsorlukları temin edeceğiz. ve alt yapıdan başlayıp bu spor dallarında da çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bizler Bilecikspor’u devraldığımız zaman 4 tane sporcusu vardı. Biz bu sayıyı şu an 24’e çıkardık. Bu oyuncularımızın çoğu Bilecikli ve takımın iskeletini oluşturduk. Öncelikle ilimiz yöneticilerini bugün ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Devletin kurumlarıyla ilişkilerimizi ciddi tutmadan belirli projelerimizin hayata geçirilmesi zor olacaktır. Devlet yardımı olmadan tesis yapmanın imkanı yoktur. Bunları belirli aralıklarla görüşerek, daha çok yer tahsisi anlamında isteklerimiz olacaktır. Onun yanında tesis inşaatı gibi ihtiyaçları kendimiz gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.