DOLAR
32,5151
EURO
34,7963
ALTIN
2.423,76
BIST
9.754,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

“OKUYORUM DEĞERİME SAHİP ÇIKIYORUM” PROJESİ

BOZÜYÜK’TE “OKUYORUM DEĞERİME SAHİP ÇIKIYORUM” PROJESİNİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Okuyorum Değerime Sahip Çıkıyorum” adlı proje kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve eğitim hayatları içerisinde öğrendiklerini daha iyi analiz etmeleri için düzenlenen projenin ödül töreni, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Yazar ve eğitimci Ayşe Yamaç’ın konuşmacı olarak katıldı. Yazmış olduğu 67 kitap ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı edinebilmeleri konularında  konuşan Yamaç, Bozüyük’te böylesine bir ortamda düzenlenen bu etkinlikte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Proje kapsamında 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine 10 bin adet kitap ücretsiz olarak dağıtılırken, proje etkinliği sonunda ilk 30’a giren toplamda 90 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; ”  Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalamış olduğumuz protokol ile bu etkinlikleri ve okul gezilerimizi programımızı hayata geçirdik. Burada sizler ile birlikte çocuklarımızın mutluluğu paylaşmak bizim için çok güzel ve anlamlı. Çocuklarımızın eğitimine destek veriyor, geleceğimize sahip çıkıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan yazar Ayşe Yamaç hanımefendiye de teşekkür ediyorum, gençlerimiz ve geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya Başkan Bakıcı’ya eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.