DOLAR
32,5245
EURO
34,8905
ALTIN
2.435,28
BIST
9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

n11’den 11.11 kampanyası

Yılın En Uğurlu Günü 11.11’e kadar her gün, n11.com’a gelen karlı çıkıyor

Sektörde ezber bozan bir ilk:

Topla, Biriktir, Harca

E-ticaret platformu n11.com, ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’i başlattı. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek dev bir online kupon kampanyasına imza atan n11.com, 11 TL ile 555 TL değerinde değişen kuponları kazanma ve satın alma şansı sunuyor.

11 Kasım’a kadar her gün müşterilerini birbirini takip eden farklı ve iddialı kampanyalarla karşılayan n11.com’daki kupon biriktirme dönemi 10 Ekim’de başlıyor. ‘Yılın En Uğurlu Günü’ne kadar biriken kuponlar, ‘Uğurlu’ günde alışverişe dönüşüyor.

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, her yıl şok indirimlerle karşıladığı ve ‘Yılın En Uğurlu Günü’ olarak ilan ettiği 11 Kasım’ı bu yıl dev bir kampanyayla duyuruyor. ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’ kapsamında 10 Ekim’de başlayacak kupon biriktirme maratonu, 11 Kasım’da son buluyor. n11.com’un sektörde bir ilke imza atarak düzenlediği yeni online kupon kampanyasında kuponlar 10 Ekim’den 11 Kasım’a kadar birikiyor, 11 Kasım ‘Uğurlu Gün’de alışverişe dönüşüyor.

Biriken kuponlar 11 Kasım’da alışverişe dönüşüyor

11 Kasım’da alışverişe dönüşebilecek kupon biriktirme dönemi 10 Ekim 2016 Pazartesi günü başlıyor. 11 TL ile 555 TL arasında değişen kuponlar 1 TL’den başlayan ve değişen fiyatlarla satışa çıkıyor. 11 Kasım ‘Uğurlu’ günde kullanılabilecek kuponlardan bir kişi, bir kupon türünden yalnızca bir kez satın alabiliyor. Kuponlar, günde yalnızca bir kez ve farklı tutarda olmak kaydıyla birden fazla da satın alınabiliyor.

11.11’e kadar her gün uğur dolu!

n11.com, zamandan ve mekândan bağımsız alışveriş keyfini doyasıya yaşatan mobil uygulama kampanyasıyla da indirim kuponu dağıtmaya devam ediyor. n11.com üyelerinin kupon kodu girerek hesaplarına yükledikleri indirim kuponları 11 Kasım tarihinde sadece mobil uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılıyor.

‘Tık Hızında’ alışveriş: Hızlı olan kazanıyor!

n11.com’un üçüncü ve bir diğer iddialı kampanyası ‘Tıkla Kazan’ ise ‘Tık Hızında’ alışveriş keyfi sunuyor. İlk etabı 17-21 Ekim tarihinde başlayacak kampanyada n11.com üyeleri ilgili kampanya sayfasındaki butona basarak hesaplarına istedikleri tutarda indirim kuponu yüklüyorlar, kuponlar 11 Kasım tarihinde saat 23.59’a kadar tek seferde yapılacak alışverişlerde kullanılabiliyor.

E-ticaret platformu n11.com kampanyalarında kazanılan ya da satın alınan indirim kuponları yalnızca 11 Kasım tarihinde saat 23.59’a kadar kullanılabiliyor. Yüklenilen kuponlar Sim Kart ve Hat, Altın ve Gümüş, TL Yükleme, Toptan Satış, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde geçerli olmayacak.

11.11 günü, Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce iş ortağımız, milyonlarca ürünü platformumuz
üzerinden müşterilerimizle buluşturdu. Türk e-ticaret tarihinde yeni rekorlara imza atarken
hep beraber Türk ekonomisine de katkıda bulunduk.

Türkiye’nin e-ticaret omurgasını oluşturma yönündeki çalışmalarımız sürerken
birlikte büyüyoruz, büyümeye devam edeceğiz.

İnancınız, güveniniz ve desteğiniz için teşekkürler Türkiye!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.