DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

MÜZİK KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALIYOR

MÜZİK KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLER  SERTİFİKALARINI ALIYOR
Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen müzik kurslarında eğitim alan kursiyerler, alacakları sertifika ile eğitimlerini taçlandıracak.
Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imizin Kültür ve Sanat şehri olması noktasında, önemli çalışma ve projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yıl da gerçekleştireceği müzik kurslarıyla kültür ve sanat anlamında güzel aktiviteler gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, birçok alanda düzenlediği kurslar ile geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeye devam ediyor.
17’si düzenlenen Bilecik Belediyesi 1. ve 2. dönem müzik kurslarında 7 branşta iki dönemde 450 öğrenci kayıt yaptırdığı müzik kurslarında yılda 2 dönem olarak gerçekleştirilen eğitimler ile bugüne kadar yaklaşık 5 binin üzerinde öğrenci eğitim aldı. Kurslarımızda eğitim alan genç  öğrencilerimizden  Güzel Sanatlar Lisesi ve Konservatuar  dalında eğitimlerini devam ettiren öğrencilerin yetiştiği Müzik Kurslarında bu dönem yaklaşık 200 öğrenci katılım sertifikası alacaktır.
Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kursların finalinde kursiyerler, gerçekleştirilen sertifika töreninde hünerlerini sergilemenin yanısıra, her bir kursiyer alanlarında sertifika sahibi oluyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda, gerçekleştirilen ve geçtiğimiz dönem yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı kurslarda, Bağlama, Keman, Gitar, Ney, Yan   Ritm-Perküsyon, Klarnet alanlarındaki çeşitli kurslarda eğitim alan kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın elinden alacaklar.
17 Mayıs Çarşamba günü saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan Müzik Kursları Sertifika törenine bütün halkımız davetlidir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.