DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MOĞOLİSTAN ESKİŞEHİR FAHRİ KONSOLOSU İLHAN KÖSE’DEN TSO NA ZİYARET

MOĞOLİSTAN ESKİŞEHİR FAHRİ KONSOLOSU İLHAN KÖSE’DEN TSO NA ZİYARET

Moğolistan Eskişehir Fahri Konsolosu İlhan Köse, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun’u makamında ziyaret etti.
Eskişehir Fahri Konsolosu İlhan Köse, “Moğalistan’lı kardeşlerimizin çok selamlarını getirdim. Türkiye ile Moğolistan köklerini geçmişten alan derin tarihi ve kültürel bağlara sahip dost ve kardeş iki ülkedir. İki ülke arasında hemen her alanda mevcut iyi ilişkilerin her geçen gün daha da gelişerek pekiştiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.
Moğolistan ve komşu ülke Ukrayna ile Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla iş ziyaretleri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kapsamda ilk etapta Bilecik ile Ukrayna arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin başlatılması amacıyla 16-17-18 Mayıs tarihlerinde Ukrayna’dan getireceğimiz iş adamları heyeti ile Bilecik’teki sanayicilerimizi tanıştırmak ve onları ziyaret etmek istiyoruz.” dedi.
Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, “Ziyaretlerinden dolayı Moğolistan Eskişehir Fahri Konsolosu İlhan Köse’ye teşekkür ederek, “Mayıs ayında Ukrayna’dan gelecek iş adamları heyetinin İlimize gerçekleştirecekleri ziyaret ülkemiz ve ilimizin her yönüyle tanıtılmasına vesile olacaktır. Bu ve bundan sonra gerçekleştirilecek ziyaretlerin ihracatımızın geliştirilmesi, karşılıklı yatırımların arttırılması, ekonomik ve ticari ilişkilerimizin başlatılması adına önemli olduğunu düşünüyorum. Bilecik TSO olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.
Eskişehir Fahri Konsolosu İlhan Köse’ye hediye takdim edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.