DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
ALTIN
2.437,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

SATRANÇ TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

SATRANÇ TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.
Çeşitli yaş grupları arasında 5 farklı kategoride gerçekleştirilen şampiyona 3 gün boyunca devam ederken şampiyonaya 120 öğrenci katıldı. Yeni Mahalle Konağında yapılan final karşılaşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları takdim edildi. Satranç oyuncularını final gününde yalnız bırakmayanlar arasında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan GÜNER ve öğrenci aileleri yer aldı. Dereceye giren satranç oyuncularına kupa ve madalyalarını verdikten sonra konuşan Başkan BAKICI öğrencileri tebrik ederek; “ Belediyemiz bünyesinde açılan satranç kurslarına bu derece yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarını zihinsel gelişimleri için bu tarz etkinliklere yönlendiren tüm aileleri de tebrik ediyorum. Kurslarımız boyunca aksatmadan gelen ve özellikle dışarıdaki güzel havalarda bile burada turnuva finalinde bulunmayı tercih eden öğrencilerimiz gerçekten büyük bir takdiri hak ediyorlar. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak onlar için çalışıyor, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için uğraşıyoruz. Zihinsel gelişimleri için, mantıksal zekayı ve sayısal zekayı buluşturan satranç oyunu doğru kararlar almalarının temelini oluşturan harika bir oyun. Ben emeği geçen hocalarımızı, ailelerini ve özellikle de çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan BAKICI konuşmasının ardından beraberindekiler ile birlikte dereye giren öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirerek öğrenci aileleri ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Bşk- Satranç Turnuvası 23 Kupası 2

Bşk- Satranç Turnuvası 23 Kupası 3

Bşk- Satranç Turnuvası 23 Kupası 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.