DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MİNİKLERİN “KAHRAMANLAR YARIŞIYOR”DAKİ MÜCADELELERİ BAŞLADI

6. GELENEKSEL 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİKLERİ BAŞLADI

MİNİKLERİN “KAHRAMANLAR YARIŞIYOR”DAKİ MÜCADELELERİ BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri “Kahramanlar Yarışıyor” etkinliği ile başladı.

6. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamından düzenlenen ve kapalı spor salonunda gerçekleştirilen “Kahramanlar Yarışıyor” etkinliğinde öğrenciler kazanmak için mücadele etmeye başladı. 3 gün sürecek etkinlik boyunca Albay İbrahim Çolak Ortaokulu, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Dodurga Ortaokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Muratdere Ortaokulu, Necatibey Ortaokulu, Saffet Şeker Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Çitosan Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu olmak üzere toplam 11 okul yarışırken, minik öğrenciler spor salonuna kurulan parkurlarda bir birleri ile yarıştı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve büyük bir heyecana sahne olan etkinlikte yarışmalar ilk günün ardından 19 Nisan Perşembe ve 20 Nisan Cuma günü devam edecek. Şampiyonun Cuma günü belirleneceği etkinliklerde çocukların spor yaparken eğlenmeleri ve takım halinde hareket edebilme kabiliyetlerini arttırmaları hedefleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.