DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

MİNİK TENİSÇİLER KATILIM BELGELERİNİ BAŞKAN BAKICI’NIN ELİNDEN ALDI

MİNİK TENİSÇİLER KATILIM BELGELERİNİ BAŞKAN BAKICI’NIN ELİNDEN ALDI

 

Bozüyük Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri başarıyla tamamladıkları “Minik Eller Teniste” projesi Katılım Belgelerini düzenlenen törenle Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın elinden aldı.

Okulda düzenlenen törene Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Rıdvan GÜNER, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI çocukların aktif olmalarının önemli olduğunu belirterek “Güzel bir etkinlik oldu, kışı boş geçirmediler, ellerinden geldikleri kadarıyla da kurslara katıldılar. Önemli olan çocuklarımızı aktif hale getirebilmek ve spor yapmalarını sağlamak” dedi. Konuşmasında ayrıca bu kursların eğitime katkı sağladığını belirten Başkan BAKICI “O yüzden biz kurslarımıza ağırlık veriyoruz. Çocuklarımız gelsin kurslarımıza katılsınlar, farklı alanlarda arkadaşlarıyla beraber olsunlar. En azından spor yapsınlar” dedi.

Okul Müdürü İlknur MERT de okulda Belediye ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde ilk olarak “anne-çocuk tenis kursu” olarak açıldığını, daha sonra bu kursun “Minik eller teniste” projesine dönüştürüldüğünü belirterek bu spora kabiliyetli öğrencilerin çalışmalara devam ettiğini söyledi. Ayrıca bu proje sayesinde raketle ilk defa buluşan öğrencilerin ufkunda yeni bir pencere açıldığını da dile getiren Okul Müdürü MERT başta Belediye Fatih BAKICI olmak üzere projeye destek veren herkese teşekkür etti.

Minik tenisçilere Katılım Belgeleri’nin verilmesinin ardından ise Okul Müdürü MERT Başkan BAKICI’ya Teşekkür Plaketi takdim etti.

Bşk-Minik Tenisçilere Katılım Belgesi 8 Bşk-Minik Tenisçilere Katılım Belgesi 1 Bşk-Minik Tenisçilere Katılım Belgesi 2 Bşk-Minik Tenisçilere Katılım Belgesi 3 Bşk-Minik Tenisçilere Katılım Belgesi 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.