DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BOZÜYÜK TE“SON MEKTUP” FİLMİ ÖĞRENCİLER İÇİN GÖSTERİMDE

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde Çanakkale ruhunu yeniden yaşatmak amacıyla Belediye Başkanlığı,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve seyahat kooperatifleri tarafından gerçekleştirilecek projenin protokolü törenle imzalandı.

Bozüyük Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen Protokol imza törenine ilçe milli eğitim şube müdürleri ile okul müdürleri de hazır bulundu. Proje kapsamında ilçe genelinde eğitim gören 8 bin 436 ortaokul ve lise öğrencisi Çanakkale Zaferi’ni konu alan  ‘Son Mektup’ filmiyle buluşturulacak. Eskişehir Espark sinemalarında sahnelenen film için Bozüyük Belediyesi ve seyahat kooperatifleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşım desteği sağlayacak. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, projeye destek verenlere teşekkür ederek “Bu protokolün sonucunda öğrencilerimiz Eskişehir Espark’ta Çanakkale ruhunu bize yeniden yaşatma anlamında bu filmi izleyecekler. 3400 öğrencimizi 5 Mayıs’a kadar Bozüyük Belediyemiz,  1215 öğrencimizi Sınırlı Sorumlu Öz Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi, 200 öğrencimizi Dodurga Belediyemiz, 1550 öğrencimizi de Fen Lisemizin ve Kumral Abdal Anadolu Lisemizin araçları öğrencilerin eğitim ve öğretimini aksatmadan taşıyacaklar. Sinemeye da öğrencilerimizin katılacağı seansları bildireceğiz” dedi.

Ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI öğrencilerimizin geçmişi bilmesi ve geçmişte yaşanan sıkıntıları görmeleri için böyle bir proje hazırladıklarını dile getirerek “Bugün baktığımız zaman televizyon başından ayrılmayan, internet başından ayrılmayan bir toplumumuz var. Okumamız gereken bir topluluk olmamız gerekirken seyreden bir topluluk haline geldik. Bazı şeyleri okuyarak değil seyrederek gösterelim istedik. Çocukların bakış açısını değiştirmek istiyoruz. O yüzden de bu etkinliği yapalım, çocuklarımız farklı etkinliklerde de yanlarında olduğumuzu, sadece okulda değil, farklı ortamlarda da onlara imkan sağladığımızı görsünler istedik” dedi.

Törende Saffet Şeker İlkokulu Müdürü Ensar KÜLEKÇİ Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya, Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Yusuf Cengiz YARENGÜMELİ de Kooperatif Başkanı Mustafa Bayrak’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına hediye takdim etti. Tören Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ ve 2, 4 ve 6 Nolu seyahat kooperatifleri adına 2 Nolu Öz Bozüyük Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa BAYRAK’ın protokolü imzalamaları ile sona erdi.

Bşk- Çanakkale Film Gösterimi Protokol İmza 1 Bşk- Çanakkale Film Gösterimi Protokol İmza 7

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.