DOLAR
32,5371
EURO
34,8354
ALTIN
2.443,65
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI DODURGALI HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI DODURGALI HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Selim Yağcı, Dodurga Kültür Merkezinin temel atma töreninden sonra Dodurga’lı hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Çeşitli vesilelerle ilimiz başta olmak üzere, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı, bu kez Dodurgalı hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekilimiz Selim Yağcı, vatandaşlarımızın hal ve hatırını sordu, sohbet etti.

Dodurga Kültür Merkezinin en kısa sürede bitmesi için iyi dilek temennilerini ileten Milletvekilimiz Selim Yağcı; ‘’Dodurga Beldemizde bir dizi ziyaretlerde bulunarak hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Dodurga Belediye Başkanı kardeşim Selim Tuna’ya ziyarette bulunduk. Ardından Dodurgalı hemşehrilerimizle hemhal olduk, sohbet ettik. Dodurga Belediyemizin projesi olan Kültür Merkezinin temel atma törenine katılarak, Dodurga Beldemize yakışır bir Kültür Merkezinin başlangıcı için Bismillah dedik. Projenin Beldemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve vatandaşlarımız, Milletvekili Selim Yağcı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.