DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Milletvekili Poyraz Vezirhan’da Çok Sert Esti

Milletvekili Poyraz Vezirhan’da Çok Sert Esti

Vezirhan’da büyük coşkuyla karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Vezirhan’a müjdeli haberler verdi.

Açılış konuşmasını Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf FİDAN’ın gerçekleştirdiği toplantı bayram havasında geçti. Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Vezirhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Fidan ilk olarak Bakan EROĞLU’na Vezirhan’ı ve Vezirhan’da neler yapıldığını anlattı. Ardından Bakan EROĞLU’dan Vezirhan için köprü isteğinin olurunu alan FİDAN, meclis üyelerini tanıttı.

Daha sonra konuşma yapmak üzere kürsüye Ak Parti İl Başkanı Ramazan KURTULMUŞ çıktı.

KURTULMUŞ konuşmasında;
”Ben bu mahallenin çocuğu olduğum için böylesi güzel bir akşamda bir kaç cümle konuşmak istedim. Sayın Bakanımız ilimize sayısız hizmetler verdi. Halen bu hizmetler devam ediyor. Biliyorsunuz Vezirhan Belediyesi iktidarla birlikte belediye oldu. Bu şekilde önümüzdeki dönemde de inşallah devam edecek. Ankara ile beraber çalışmaya nasıl alışmışsa bundan sonraki dönemde de aynı alışkanlığı devam ettireceğinden asla şüphem yok. Ben hazır mikrofonu almışken çok değerli Bakanımızdan önemli bir ricam var kendisinden;
Demirhanlar Barajı Kuleli çalışmaları devam ediyor.Demirhanlar barajından Yeniceköy, Mahanköy ve Medetli oavalarına su basalım diye cazibeli su istiyoruz.Bu konuyla ilgili olarak Sayın Bakanımızdan emirlerini ve müsadelerini bekliyorum.
Aklın yolu bir 30 Martta Allah’ın izniyle Vezirhan Ak Parti Belediyeciliğyle devam diyecek .Bu düşüncelerle başka Bakanım olmak üzere, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

KURTULMUŞ’un ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin POYRAZ geldi.

Milletvekili POYRAZ, adeta Poyraz gibi esti

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Fahrettin POYRAZ, ” Vezirhan her zaman siyasetin gerçek anlamda, bihakkın yapıldığı beldelerimizden bir tanesi. Siyaset yapmanın keyfini aldığımız keyfini sürdüğümüz beldelerimizden biri Vezirhan. Vezirhan’da yaşayan insanımız olan biteni yakından takip ediyor. Diğer partililerinde Vezirhan’ı çokta fazla tanıdığını sanmıyorum. çokta iyi anladıklarını da sanmıyorum.

Geçenlerde bir MUHTEREM gelmiş pardon MUHTEREM MUHARREM gelmiş, burada bir takım şeyler söylemiş.

İşte efendim ben eskiden kamyoncuydum, kamyoncu muaviniydim, şuydum buydum, buralardan gelirdim geçerdim . iyide arkadaş kamyoncu arkadaşlara anlatıyorsun , neyi anlatıyorsun sen? Onlar kadar biliyor musun? Türkiye’nin 4 bir tarafını geziyor bizim kamyoncu esnafımız. Bizim yaptığımız 17.500 km bölünmüş yolları en iyi bilen onlar. Ve burada hanımefendiler var, eşleri yollarda, saatlerce direksiyon başında giden kardeşlerimizi, onları dört gözle bekliyorlar. İşte bu hükümet yeni dönemde de hizmetlerine devam edecek Allah’ın izniyle..
Projeleri ,Geleceğe yönelik planları olmayanlar buraya gelip çamur at izi kalsın babında sadece kuru iftiralar, bir ellerinde de bomboş vaatler..Sanıyorlar ki bu kuru iftiralarıyla, insanımıza tesir edecekler, onların akıllarını çelecekler, onların Ak Partiyle olan gönül ilişkilerini kopartacaklar.

Sayın Başbakan’ımızın bu millete nasıl bağlı olduğunu, gecesini gündüzüne katarak çalışma gayreti içerisinde olduğunu göremiyorlar. Belirli kavramlar var bu dönem ”çaldılar çırptılar”. Birde ileri götürüyorlar burada da Beyefendi o lafı yapmış ”Hırsızlara oy vermeyin” kim bu hırsızlar? Yoksa geçmişe dönüp bakıp ta veya aynaya bakıp ta gördüklerini mi kastediyorlar? Bir dönem burada ”Sosyal Hırsızlar Partisi” diye bir parti vardı, gazete manşetlerine geçmişti.” dedi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.