DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI DÜZENLENEN AÇILIŞ PROGRAMI İLE BAŞLADI

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI DÜZENLENEN AÇILIŞ PROGRAMI İLE BAŞLADI

Bozüyük’te İlçe Müftülülüğü tarafından düzenlenen program ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri başladı.

Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri Osmangazi Parkı’nda düzenlenen program ile başladı. Programda konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Topal; “Bizler diyanet görevlileri olarak, Peygamber efendimiz S.A.V’in güzel ahlakını ve onun güzelliklerini herkese en iyi şekilde anlatmak ile görevliyiz. Efendimizin dünyaya geldiği bu kutlu zaman süresince yapılacak etkinlikleri sizinle paylaşmak istedik. Bu vesileyle bu programların oluşturulmasında bizlere her zaman destek veren Sayın Kaymakamımız Hasan Yaman ve Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür etmek istiyoruz. Bizlerin tek gayesi çocuklarımıza ve yeni nesillerimize İslamı ve tabiki Peygamber Efendimiz S.A.V’i anlatmaktır” dedi. Mevlid-i nebi haftası ve yapılacak programlar hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Mustafa Topal, katılım gösteren tüm konuklara teşekkür etti.

Düzenlenen açılış programına Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve din görevlileri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.